Η Ντέρμπι πήρε την… εκδίκηση της από την Γιουνάιτεντ! (pics)

Στην Ντέρμπι Κάουντι δεν ξέχασαν, όπως φαίνεται, το περσινό «πείραγμα» που δέχθηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φροντίζοντας ωστόσο φέτος να παίρνουν την… ρεβάνς, μετά την μεγάλη πρόκριση στο Λιγκ Καπ!



Η Ντέρμπι πήρε την… εκδίκηση της από την Γιουνάιτεντ! (pics)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντέρμπι Κάουντι είχαν αναμετρηθεί για το Κύπελλο Αγγλίας τον περασμένο Γενάρη στο «Ολντ Τράφορντ», με τα γκολ των Τζέσε Λίνγκαρντ και Ρομέλου Λουκάκου να δίνουν τότε στους γηπεδούχους την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μια τρίπλα μάλιστα του Πολ Πογκμπά, που... «αδειάζει» τον άτυχο εν προκειμένω Ρίτσαρντ Κίοχ, στάθηκε η αφορμή για να τρολάρουν την ομάδα της Τσάμπιονσιπ και τον παίκτη τους οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Κάτι που δεν ξέχασαν βέβαια οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media της Ντέρμπι, και με την μεγάλη πρόκριση που πήραν χθες το βράδυ, παίζοντας και πάλι στο «Ολντ Τράφορντ», να βρίσκουν την ιδανική ευκαιρία για να… ανταποδώσουν το πείραγμα προς την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο…

Και τι καλύτερο, από μια φωτογραφία του Ρίτσαρντ Κίοχ να πανηγυρίζει τον θρίαμβο της ομάδας του μαζί με τον Μέισον Μάουντ! Όχι άδικα, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Χρήστος Γραβιάς