Κλοπ: «Προφανώς και δεν είναι χαρούμενος ο Σαλάχ»

Απογοητευμένο χαρακτήρισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γιούργκεν Κλοπ, στηρίζοντας πάντως τον Αιγύπτιο σταρ της Λίβερπουλ παρά το ντεφορμέ ξεκίνημά του στην σεζόν.



Κλοπ: «Προφανώς και δεν είναι χαρούμενος ο Σαλάχ»

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως ο αγαπημένος Μο της εξέδρας δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τον εαυτό του, με τον πρώτο να τονίζει πως θα τον στηρίξει και πως τα όσα κακά παιχνίδια του δεν θα επηρεάσουν την άποψή του για τις ικανότητές του.

«Η αλλαγή του Σαλάχ με την Τσέλσι έγινε για λόγους τακτικής, δεν ήταν τραυματίας. Αλλά δεν έκανε και το καλύτερο ματς της καριέρας του και σε ένα τέτοιο ματς συμβαίνουν αυτά. Βρέθηκε με την μπάλα υπό καλές συνθήκες, έδειξε ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αλλά αστόχησε. Ναι, δεν πειράζει, κανένα πρόβλημα μ’ αυτό.

Αλλά θέλω από εκείνον να είναι καθοριστικός κι εκείνος θέλει να σκοράρει όταν βρίσκεται σε θέση για να το κάνει. Είδατε, έχασε μια ευκαιρία που δεν ήταν σε καλή θέση και την επόμενη φορά προτίμησε να πασάρει από το να τελειώσει μόνος του ενώ μπορούσε να σουτάρει. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε αυτές τις στιγμές στις οποίες του λείπει το κλικ.

Είναι σε μια περίοδο σαν κι αυτές, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εκείνον. Φυσικά και δεν είναι χαρούμενος. Πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε; Και γι’ αυτό υπάρχει ο προπονητής. Το συζητάμε και όσο συνεχίζει να ρίχνει την δουλειά που ρίχνει, όλα είναι καλά από μέρος μου», ανέφερε.

Γιώργος Σιάφας