Κλοπ: «Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν κάνουν διακοπές απέναντί μας»

Για την δυναμική του «Άνφιλντ» και τις προσπάθειες που θα κάνει η Λίβερπουλ να την εκμεταλλευτεί κόντρα σε μια σκληρή ομάδα όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ πριν τον αγώνα των δύο ομάδων για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. “Όταν παίζεις μαζί μας δεν κάνεις διακοπές, και πρέπει να το αποδείξουμε”, είπε μεταξύ άλλων.



Κλοπ: «Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν κάνουν διακοπές απέναντί μας»

Κάποια από τα κύρια κομμάτια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

«Είναι ένα δύσκολο σύνολο, πραγματικά δύσκολο για όλες τις ομάδες. Πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα κάνουμε το επόμενο βήμα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Είδα τα προκριματικά με την Σάλτσμπουργκ και τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν. Θα παλέψουν με όλο τους το είναι.

Όταν κατέκτησαν την Ευρώπη ήμουν 23, οπότε προφανώς είχα καλύτερα πράγματα για να παρακολουθήσω. Αλλά ήταν μια φανταστική ομάδα. Όποιος και να ερχόταν αύριο για να μας κοντράρει, θα ήταν ένα ματς στο “Άνφιλντ” το οποίο θα θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν είναι ό,τι πιο ωραίο να παίζεις απέναντί μας, δεν είναι διακοπές, και αυτό πρέπει να δείξουμε.

Όταν ήμουν παίκτης έπαιζα σε άδεια γήπεδα. Αυτό δεν γινόταν εξαιτίας κάποιας τιμωρίας, αλλά γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν. Οι ομάδες από την Σερβία είναι πάντα καλά οργανωμένες. Ξέρουν πως να αμύνονται. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σκληρή μάχη. Πρέπει να παλέψουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Μάθαμε και πέρυσι ότι η ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει την διαφορά».

Γιώργος Σιάφας