League One: Preview 1η αγωνιστική

Πρεμιέρα σήμερα και στο πρωτάθλημα της LeagueOne, με τη νέα αγωνιστική περίοδο να βρίσκει τις ομάδες στην αναζήτηση της νέας… Μπράιτον που πέρυσι έδειξε το δρόμο και σαν… τρένο κατάφερε να κατακτήσει πανεύκολα το πρωτάθλημα και να πάρει την άνοδο για την Τσάμπιονσιπ.



League One: Preview 1η αγωνιστική
Η τρίτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας είναι τέτοια που μπορεί να χωριστεί σε βαθμίδες. Δηλαδή, σε γκρουπ ομάδων που η δυναμικότητά τους θα μπορούσε να τις διατηρήσει σε ισχύουσα θέση και σε κάποια άλλη ανώτερη κατηγορία, αλλά βέβαια υπάρχουν και οι σύλλογοι που θεωρούν… θείο δώρο την παρουσία τους στο εν λόγω «στρώμα» του αγγλικού πρωταθλήματος.
 
Η Χάντερσφιλντ είναι μια από αυτές που δεν… αντέχουν άλλο στη LeagueOne και θα εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την τρίτη κατηγορία, όμως δεν θα είναι μόνη της, αφού ομάδες όπως η Πρέστον, η Τσάρλτον, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχουν τις ίδιες… άγριες διαθέσεις.
 
Αντίθετα, όσο χαμηλό κι αν θεωρείται το επίπεδο της LeagueOne, δεν είναι τέτοιο για να φιλοξενεί συλλόγους όπως η Γιόβιλ, η Μπέρι, Γουίκομ και άλλες που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ακόμη τι ακριβώς ζητούν με αποτέλεσμα να είναι από τις επικρατέστερες που θα βρεθούν αντιμέτωπες με το άγχος του υποβιβασμού.
 
Βέβαια, υπάρχουν και αυτές που με τις… εκλάμψεις τους και τις εξαιρετικές εμφανίσεις από το πουθενά, δίνουν χρώμα στο πρωτάθλημα και ανάλογα με την πορεία τους, αποτελούν είτε την έκπληξη, είτε την απογοήτευση του πρωταθλήματος!
 
Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας της LeagueOne:

Γουίκομ – Σκάνθορπ
Γουόλσολ – Λέιτον Όριεντ
Καρλάιλ – Νοτς Κάουντι
ΜΚ Ντονς – Χάρτλπουλ
Μπρέντφορντ – Γιόβιλ
Όλνταμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Πρέστον – Κόλτσεστερ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ρότσντεϊλ
Στίβενεϊτζ – Έξετερ
Τρανμίρ – Τσέστερφιλντ
Τσάρλτον – Μπόρνμουθ
Χάντερσφιλντ - Μπέρι