Έρχεται δίμηνο-«φωτιά» σε όλα τα μέτωπα για Γιουνάιτεντ!

Άκρως απαιτητικό είναι το πρόγραμμα των επόμενων δυο μηνών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει να δώσει «σκληρές» μάχες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει!



Έρχεται δίμηνο-«φωτιά» σε όλα τα μέτωπα για Γιουνάιτεντ!

Υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξαναβρει τα πατήματά τους, με συνεχόμενες νίκες η ψυχολογία τους πήρε πάλι τα πάνω της, ωστόσο τώρα καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να βγάλουν ένα πρόγραμμα-«φωτιά», αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Το προσεχές Σάββατο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο την Τότεναμ για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στην ίδια πόλη θα βρεθεί και στις 26 του μήνα, για να κοντραριστεί με την Άρσεναλ στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Φεβρουάριος συνεχίζεται με επίκινδυνες εκτός έδρας αποστολές, σε Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας, περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ ενδιάμεσα, υπάρχουν τα κρίσιμα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία αναμφίβολα ο Νορβηγός νυν κόουτς θα αντιμετωπίσει με εξίσου σπουδαία σοβαρότητα.

Τέλος, στο πρώτο μισό του Μάρτη ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα οι αναμετρήσεις με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι (9 και 16 Μαρτίου αντίστοιχα), τα οποία, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ματς μέχρι τότε, θα κρίνουν το κατά πόσο η Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να φτάσει την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συλλόγου του Μάντσεστερ μέσα στους επόμενους δυο μήνες:

13/1: Tότεναμ-Μαν.Γιουνάιτεντ (Πρέμιερ Λιγκ)

19/1: Μαν.Γιουνάιτεντ-Μπράιτον (Πρέμιερ Λιγκ)

26/1: Άρσεναλ-Μαν. Γιουνάιτεντ (FA Cup, 4ος γύρος)

29/1: Μαν.Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι (Πρέμιερ Λιγκ)

3/2: Λέστερ-Μαν.Γιουνάιτεντ (Πρέμιερ Λιγκ)

9/2: Φούλαμ-Μαν.Γιουνάιτεντ (Πρέμιερ Λιγκ)

12/2: Μαν.Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν (Τσάμπιονς Λιγκ)

24/2: Μαν.Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (Πρέμιερ Λιγκ)

27/2: Κρίσταλ Πάλας-Μάν. Γιουνάιτεντ (Πρέμιερ Λιγκ)

2/3: Μαν.Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον (Πρέμιερ Λιγκ)

6/3: Παρί Σεν Ζερμέν-Μαν.Γιουνάιτεντ (Τσάμπιονς Λιγκ)

9/3: Άρσεναλ-Μαν.Γιουνάιτεντ (Πρέμιερ Λιγκ)

16/3: Μαν.Γιουνάιτεντ-Μαν. Σίτι (Πρέμιερ Λιγκ)

 

Χρήστος Γραβιάς