Βλέπει μόνο δίχτυα

Η δουλειά του επιθετικού είναι επιτυχημένη, μόνο όταν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα από τα πόδια του. Ο Γουέιν Ρούνει ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και το αποδεικνύει φέτος, έχοντας στείλει τη μπάλα στο πλεκτό 30 φορές.



Βλέπει μόνο δίχτυα

Ο «δαιμόνιος» επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα δύο γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης στο «Όλντ Τράφορντ» στη ρεβάνς με τη Μίλαν για τους «16» του Τσάμπιονς λιγκ, εκτός από την πανηγυρική πρόκριση της ομάδας στους «8» με σκορ 4-0, πανηγύρισε και για την επίτευξη 30 γκολ για τη φετινή σεζόν. Ο Ρούνεϊ βάζει πλώρη για να σπάσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», όταν είχε πετύχει 42 γκολ τη σεζόν 2007-2008. «Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του τώρα» απεφάνθη ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που βλέπει τον επιθετικό της ομάδας του να πετυχαίνει δίχτυα με κάθε τρόπο.

«Χαίρομαι που πέτυχα δύο ακόμα γκολ, αλλά δεν έχω βάλει κάποιον στόχο. Εγώ θέλω απλά να συνεχίσω να βάζω γκολ» ήταν τα λόγια του Γουέιν Ρούνεϊ, για να αποσπάσει και τα κολακευτικά σχόλια του Ντέϊβιντ Μπέκαμ που επέστρεψε για μια και μοναδική εμφάνιση στο «Θέατρο των Ονείρων» με τη φανέλα της Μίλαν: «Αν όχι ο καλύτερος, είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αυτή τη στιγμή».