Premier League: 2η αγωνιστική (preview)

Πέρα από το ντέρμπι του «Έμιρεϊτς» η δράση είναι καταιγιστική στην Αγγλία! Έξι συνολικά ματς γίνονται το Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ για τη δεύτερη αγωνιστική και το www.england365.gr σας αναλύει χωριστά το κάθε ματς. Δείτε τι πρέπει να προσέξετε και τι να θυμάστε για κάθε ματς.



Premier League: 2η αγωνιστική (preview)

Σάντερλαντ – Νιούκαστλ

Μετά το θετικό ντεμπούτο τους στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ οι Σάντερλαντ και Νιούκαστλ κονταροχτυπιούνται στο «Στάδιο του Φωτός» με την παράδοση να είναι σαφώς υπέρ των φιλοξενούμενων. Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει ο Στιβ Μπρους την κατάσταση του αμφίβολου Τζον Ο’Σέι.

Δείτε το (preview)


Τα ματς των 17:00

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής στις 17:00 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα. Η ‘Αστον Βίλα φιλοξενεί την Μπλάκμπερν, η Έβερτον ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΚΠΡ και η Σουόνσι φιλοξενεί τη Γουίγκαν.

Δείτε το (preview)


Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πέφτει η αυλαία των αγώνων του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι να θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Ο Ιλάριο στη θέση του τραυματία Τσεχ, με τον Ρομέλου Λουκάκου πιθανότατα να παίρνει χρόνο συμμετοχής για το ντεμπούτο του στο σύλλογο.

Δείτε το (preview)