Τζορτζ Τζον: «Όνειρο η Premier League»!

Όνειρο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League ο Τζορτζ Τζον, μιλώντας στον αμερικάνικο Τύπο. Ο ομογενής αμυντικός της FC Dallas - που είχε δοκιμαστεί από τον Φερνάντο Σάντος στο φιλικό που είχε δώσει πρόσφατα η Εθνική Ελλάδας στη Νέα Υόρκη - φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπλάκμπερν, η οποία προσφέρει 1,4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.



Τζορτζ Τζον: «Όνειρο η Premier League»!

«Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη και να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Έτσι, αποτελεί όνειρο για εμένα να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το καλύτερο του κόσμου και θα ήταν μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνω ότι η FC Dallas πρέπει να πάρει μία απόφαση και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπλάκμπερν ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της FC Dallas και στη συνέχεια με την πλευρά του παίκτη (τον μάνατζέρ του Θοδωρή Φιλιππάκο), η οποία εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο ο ομογενής ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Τζον πιστεύει ότι θα μπορέσει να δείξει περισσότερα στον Φερνάντο Σάντος και να κερδίσει μια θέση στην Εθνική Ελλάδας. Ο 24χρονος αμυντικός είχε κληθεί να συμμετάσχει στην μοναδική προπόνηση της «γαλανόλευκης» στη Νέα Υόρκη, μία ημέρα πριν από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Εκουαδόρ (στις 7 Ιουνίου).