Μάτα: «Να βελτιωθώ περισσότερο»

Έτοιμος να αγωνιστεί στην Premier League δήλωσε ο Χουάν Μάτα, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Βαλένθια φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Τσέλσι και θεωρεί ότι θα βελτιωθεί περισσότερο με τη συγκεκριμένη μεταγραφή.



Μάτα: «Να βελτιωθώ περισσότερο»

«Πιστεύω ότι αν αγωνιστώ στο εξωτερικό θα είναι θετική εμπειρία για εμένα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί. Η ημέρα που άφησα την Μαδρίτη για να έρθω στη Βαλένθια ήταν, επίσης, πολύ σημαντική, ενώ είχα τον φόβο να διαπιστώσω αν τα πράγματα θα πάνε καλά. Εδώ βελτιώθηκα πολύ ως παίκτης και μπορώ να εξελιχθώ περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος παίκτης και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στο Euro της Ουκρανίας».

Στη συνέχεια, ο Ματά αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο Καμπ Νου πριν από μερικές μέρες: «Όταν αγωνιζόμαστε για ένα άθλημα είναι καλό να μην ασχολούμαστε με τις αντιπαλότητες των συλλόγων. Επίσης, κάθε προπονητής ξέρει πώς να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Όλοι είμαστε αρκετά έξυπνοι για να συμμετέχουμε σε αυτό».