Ο Λάμπαρντ έτρεξε 9 χιλιόμετρα για να... δώσει το καλό παράδειγμα (pics & vid)
Ο Φράνκ Λάμπαρντ και οι βοηθοί του γύρισαν με τα πόδια από το προπονητικό κέντρο στο ξενοδοχείο που μένει η Τσέλσι στην παρουσία της στην Ιαπωνία, ώστε να δώσουν το καλό παράδειγμα στους παίκτες.

Ο 41χρονος προπονητής έδειξε για ακόμα μια φορά τις ηγετικές του ικανότητες και τον λόγο που για πολλά χρόνια θεωρούταν ο καλύτερος μέσος στον κόσμο. Ο Λάμπαρντ θεώρησε σημαντικό να γυρίσει μαζί με τους βοηθούς του με τα πόδια από το προπονητικό κέντρο στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα διανύοντας απόσταση 9 χιλιομέτρων.
Με αυτό τον τρόπο ήθελε να δείξει στους παίκτες του πως ποτέ δεν θα πρέπει να τα παρατάνε, είτε βρίσκονται διακοπές, είτε όταν θα αποσυρθούν. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην συνέχεια ο προπονητής των «μπλε», οδήγησε την ομάδα σε μια άσκηση στις κερκίδες του γηπέδου δείχνοντας την εξαιρετική του φόρμα. Λίγο αργότερα ο Τζόντι Μόρις, βοηθός του Λάμπαρντ, ανέβασε μερικές φωτογραφίες στα social media ως πειστήρια και αστειεύτηκε λέγοντας πως, «έρχεται επιστροφή έκπληξη», αναφερόμενος φυσικά στον Λάμπαρντ.
Just the 9k back from training for Frank and his coaching staff! 😅#CFCinJapan pic.twitter.com/C6cgbzQ2S7
— Chelsea FC (@ChelseaFC) July 22, 2019
Θάνος Κονταξής