Χωρίς εκπλήξεις για το απόλυτο!

Μπορεί ο αντίπαλος να μην… τρομάζει, όμως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ γνωρίζει καλά πως το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει σε μια προκριματική φάση. Έτσι ενόψει Βουλγαρίας, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας σκοπεύει να παρατάξει τη βασική του ενδεκάδα με την ελπίδα ότι θα διατηρήσει το απόλυτο των νικών στα προκριματικά του Euro.  



Χωρίς εκπλήξεις για το απόλυτο!

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» θα αφήσει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο τους Μάντισον, Μινγκς και Μάουντ και θα εμπιστευτεί τους περισσότερους από τους θεωρητικά βασικούς του ποδοσφαιριστές, με τον Τρίπιερ να επιλέγεται αντί του Αλεξάντερ Άρνολντ στο δεξί άκρο της άμυνας .

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Είμαστε ψηλά στο ranking και είμαστε ανταγωνιστικοί με όποιον αντίπαλο και αν αγωνιστούμε. Έχει αποδειχθεί ωστόσο ότι υπάρχουν ορισμένες ομάδες που αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να μας νικήσουν», τόνισε ο Σάουθγκεϊτ λίγες ώρες πριν το ματς με τους Βούλγαρους και πρόσθεσε:

«Πρέπει καθημερινά να δουλεύουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό που δουλεύουμε τα δύο τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να δημιουργούμε μια ενθουσιώδη ομάδα που πλέον έχει εγκλιματιστεί στο Γουέμπλεϊ. Φτάνουμε σιγά σιγά στον τρόπο παιχνιδιού που απολαμβάνου οι οπαδοί μας».

Αυτή τη στιγμή η Αγγλία μετρά ισάριθμες νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Euro. Προς το παρόν μοιράζεται την πρώτη θέση με την Τσεχία, η οποία ωστόσο έχει ματς περισσότερο και μάλιστα είχε ηττηθεί από τους Άγγλους με σκορ 5-0. Με νίκη, λοιπόν, απόψε στο «Γουέμπλεϊ» οι Άγγλοι κρατούν μόνοι την κορυφή στο +3 και αποκτούν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Ο όμιλος της Αγγλίας:

1)Αγγλία (2)  6

2) Τσεχία (3)  6

3) Κόσοβο (3)  5

4) Βουλγαρία (4)  2

5) Μαυροβούνιο (4)  2

Η πιθανή ενδεκάδα των «τριών λιονταριών»:

Πίκφορντ, Τρίπιερ, Κιν, Μαγκουάιρ, Ρόουζ, Χέντερσον, Ράις, Μπάρκλεϊ, Στέρλιγκ, Ράσφορντ, Κέιν.