Ο Χάντσον – Οντόι επέστρεψε... αγριεμένος!
Από τη στιγμή που έκανε την ολική επαναφορά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα, ο Καλούμ Χάντσον – Οντόι έχει συμμετοχή σε γκολ σε κάθε ματς που έχει αγωνιστεί!
Ο εκ των νεαρών που υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τους «μπλε» και ικανοποίησε απόλυτα τον Φρανκ Λάμπαρντ με την επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του στη δράση γιατί μπορεί ν' αποδειχθεί τρομερά σημαντικός για το μέλλον των «μπλε».
Γύρισε σε ματς των τμημάτων κ-23 και είχε ασίστ για την Τσέλσι...
Έπαιξε απέναντι και στη Σαουθάμπτον στο ίδιο ηλικιακό επίπεδο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ακολούθησε το γκολ στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τη Γκρίμσμπι στο μεγάλο του come-back κι έπειτα, τόσο στο 2-0 επί της Μπράιτον στο πρωτάθλημα όσο και με τη Λιλ στο Champions League στο δεύτερο τρομερό γκολ του Γουίλιαν, ήταν εκείνος που «σέρβιρε».
Callum Hudson-Odoi (18) has contributed to a goal in each of his five competitive appearances this season.
— Scouted Football (@ScoutedFtbl) October 3, 2019
🅰️ vs Brighton and Hove Albion U-23
⚽ vs Southampton U-23
⚽ vs Grimsby Town
🅰️ vs Brighton and Hove Albion
🅰️ vs LOSC Lille
Straight back at it. pic.twitter.com/E1vzoeZj96
Κώστας Ζάλιαρης