Europa League (preview)

Στη μάχη της Ευρώπης, την τελευταία προκριματική πριν τους ομίλους του Europa League, ρίχνονται οι αγγλικοί σύλλογοι το βράδυ της Πέμπτης. Αγγαρεία για Τότεναμ, εύκολο έργο για Φούλαμ, προσεκτικά η Στόουκ, επιθετικά η Μπέρμιγχαμ.



Europa League (preview)

Ντνίπρο - Φούλαμ (21:30)

Το καθήκον της καλείται να κάνει στην Ουκρανία η Φούλαμ και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League κόντρα στην Ντνίπρο. Η νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα εντός έδρας κάνει το έργο της για πρόκριση ακόμη ευκολότερο, παρά τις ελλείψεις που θα έχει.

Δείτε το preview του ματς


Μπέρμιγχαμ - Νασιονάλ Μαδέιρα (21:45)

Ποδοσφαιρική γιορτή θα έχει το Μπέρμιγχαμ με τους οπαδούς της ομάδας να ετοιμάζονται για άρωμα Europa League στο γήπεδο. Η Μπέρμιγχαμ αφήνει στην άκρη την Τσάμπιονσιπ για να προσπαθήσει να προκριθεί επί της Νασιονάλ Μαδέιρα μετά τη λευκή εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε (0-0).

Δείτε το preview του ματς


Στόουκ - Τουν (21:45)

Τη νίκη της με σκορ 1-0 στην Ελβετία επί της Τουν καλείται να υπερασπιστεί εντός έδρας η Στόουκ με φόντο τους ομίλους του Europa League. Ο Τόνι Πιούλις θα παρατάξει τη βασική ενδεκάδα της ομάδας, για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων.

Δείτε το preview του ματς


Τότεναμ - Χαρτς (22:00)

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει πλέον ο αγώνας της Τότεναμ με την Χαρτς μετά το 5-0 του πρώτου ματς. Ο αγώνας στη Σκωτία ήταν το πρώτο επίσημο ματς της Τότεναμ στη σεζόν και ολοκληρώθηκε άκρως εντυπωσιακά. Στη συνέχεια όμως ήρθε η προσγείωση με την ήττα 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα.

Δείτε το preview του ματς