Η Λίβερπουλ του τώρα VS τους «Invincibles» της Άρσεναλ του τότε

Πλησιάζοντας ολοένα και πιο πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ πλέον έχει μπει στο κόλπο για την κατάκτηση ενός... ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ρεκόρ το οποίο και ανήκει στους θρυλικούς «Invincibles» της Άρσεναλ!



Η Λίβερπουλ του τώρα VS τους «Invincibles» της Άρσεναλ του τότε

Το γεγονός του ότι αγωνιστική με αγωνιστική η Λίβερπουλ ολοένα και... «αγκαλιάζει» το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ είναι πάνω – κάτω πλέον γνωστό!

Όμως, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πλέον κυνηγάει ένα απίστευτο ρεκόρ το οποίο κρατάει από την σεζόν 2003-2004 η τότε Άρσεναλ, ή αλλιώς οι θρυλικοί «Invincibles»!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στατιστικά και τους... αριθμούς που έβγαλε η «Skysports», οι «κόκκινοι» του Λίβερπουλ βρίσκονται πολύ κοντά στο να καταρρίψουν το απίστευτο αήττητο που είχε δημιουργήσει τότε η «θρυλική» ομάδα της Άρσεναλ πριν 16 ολόκληρα χρόνια, εφόσον πλέον μετά την χθεσινή (2/1) νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το αήττητο τους έφτασε στις 37 αγωνιστικές, 12 λιγότερες από τους «κανονιέρηδες».

Ιδού λοιπόν και ο εν λόγω πίνακας, στον οποίο μέχρι στιγμής η Άρσεναλ μπορεί να χαρακτηριστεί η... νικήτρια:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can @liverpoolfc match @arsenal's 03/04 'Invincibles'? 👍 or 👎?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

Μαρίνος Πάντζης