Ξεφεύγουν ΜΚ Ντονς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Με νίκες συνέχισαν Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ΜΚ Ντονς, οι οποίες παρέμειναν μόνες πρώτες στη βαθμολογία της League One και ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Τσάρλτον τη Δευτέρα. Ισοπαλία στο ντέρμπι ουραγών, κόλλησε στο μηδέν η Τρανμίρ.



Ξεφεύγουν ΜΚ Ντονς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η ΜΚ Ντονς ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 6ης αγωνιστικής της League One, αφού πέρασε με άνεση από την έδρα της Καρλάιλ, με 3-1. Με τη νίκη της αυτή συνεχίζει να κάθεται στην κορυφή της League One και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Τσάρλτον, η οποία αγωνίζεται τη Δευτέρα.

Στην κορυφή της βαθμολογίας και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 4-0 της Μπέρι, ενώ η Τρανμίρ δεν κατάφερε να μείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις, αφού ήρθε ισόπαλη (0-0) στην έδρα της με τη Γέοβιλ.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Μπρέντφορντ στην έδρα της Γουόλσολ με 1-0, συνεχίζοντας τις υψηλές της πτήσεις, την ώρα που η Νοτς Κάουντι δεν συναντούσε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Μπόρνμουθ, παίρνοντας τη νίκη με 3-1.

Στην ισοπαλία «κόλλησε» η Χάντερσφιλντ στην έδρα της Όλνταμ (1-1), ενώ με το ίδιο σκορ έληξε το παιχνίδι της Σκάνθορπ με την Κόλτσεστερ. Δεν δυσκολεύτηκε η Στίβενεϊτζ να πάρει τη νίκη στην έδρα της κόντρα στη Ροτσντέιλ με 4-2, η οποία έμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Λευκή ισοπαλία» στο ντέρμπι ουραγών, με την Τσέστερφιλντ να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στη Λέιτον Όριεντ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουόλσολ – Μπρέντφορντ 0-1

Καρλάιλ – ΜΚ Ντονς1-3

Νοτς Κάουντι – Μπόρνμουθ 3-1

Όλνταμ – Χάντερσφιλντ 1-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρι 4-0

Σκάνθορπ – Κόλτσεστερ 1-1

Στίβενεϊτζ – Ροτσντέιλ 4-2

Τρανμίρ – Γέοβιλ 0-0

Τσέστερφιλντ – Λέιτον Όριεντ 0-0

Χάρτλπουλ – Έξετερ 2-0

Τσάρλτον – Σέφιλντ Γουένστνεϊ 05/09