Έτοιμος για «λύκος» ο Φλέτσερ

Ο επιθετικός της Μπέρνλι, Στήβεν Φλέτσερ σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά στην μεταπήδηση του στην Γουλβς έναντι του ποσού των 7,5 εκ. λιρών συν δυο παίκτες των «λύκων» υπό μορφή δανεισμού στην Μπέρνλι, σαν αντάλλαγμα.



Έτοιμος για «λύκος» ο Φλέτσερ

Ο Φλέτσερ πήγε στην Μπέρνλι το περασμένο καλοκαίρι από την Χιμπέρνιαν με ένα ποσό μεταγραφής κοντά στα 3 εκ. λίρες αλλά από την στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ, προτιμάει να αποχωρήσει από το «Ταρφ Μουρ».

 

Ο 23χρονος διεθνής Σκωτσέζος είχε πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις την φετινή περίοδο παρά το γεγονός ότι η Μπέρνλι δεν ικανοποιούσε με τα αποτελέσματα της. Η Γουλβς αντίθετα κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα είναι μεγαλύτερο δέλεαρ για τον Φλέτσερ να φορέσει την φανέλα των «λύκων» και να παραμείνει στα σαλόνια της Αγγλίας.

 

Ο τεχνικός της Γουλβς, Μικ Μακ Κάρθυ θέλει να ενισχύσει σημαντικά φέτος το ρόστερ του, και ο Φλέστερ είναι μια από τις βασικές επιλογές και προτεραιότητες του.

 

Ο Φλέστερ σημείωσε οχτώ τέρματα σε 35 συμμετοχές φέτος (σαν βασικός). Πιθανόν οι «λύκοι» να δώσουν δανεικούς τους Γουέϊν Χενέσεϊ (γκολκίπερ με 13 συμμετοχές φέτος) και Κρις Ιγουελούμο (επιθετικός με 17 συμ., και χωρίς γκολ) στην Μπέρνλι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.