Οριστικό φινάλε για Σίτι και Αγουέρο το καλοκαίρι!

Έπειτα από μια απόλυτα επιτυχημένη 10ετία με τίτλους, γκολ και τεράστιες στιγμές, ο Σέρχιο Αγουέρο θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε της φετινής σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος! 



Οριστικό φινάλε για Σίτι και Αγουέρο το καλοκαίρι!

Είναι εκείνος που το 2012 στις καθυστερήσεις εκείνου του απίθανου αγώνα με την ΚΠΡ σκόραρε για την Μάντσεστερ Σίτι στις καθυστερήσεις για να χαρίσει τον πρώτο τίτλο στην ομάδα του έπειτα από 44 χρόνια, στο πιο δραματικό φινάλε της σεζόν από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ! 

Είναι θρύλος των «πολιτών» και του κορυφαίου πρωταθλήματος. 

Έχει σκοράρει 257 φορές σε 384 αναμετρήσεις με την γαλάζια φανέλα. Είναι ο τοπ ξένος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ και πρώτος γκολτζής στα χρονικά της Σίτι. 

Ο Σέρχιο Αγουέρο έπειτα από τέσσερα πρωταθλήματα, 5 Λιγκ Καπ, 1 Κύπελλο και 3 Community Shields, αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι όπως επισημοποίησε ο σύλλογος το βράδυ της Δευτέρας. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, γνωστοποίησε ότι θα δημιουργηθεί άγαλμα προς τιμήν του Αγουέρο έξω από το Etihad μαζί με αυτά των Βενσάν Κομπανί και Νταβίντ Βίγια. 

«Όταν κλείνει ένας κύκλος, πολλές αισθήσεις ξυπνούν...

Τεράστια ικανοποίηση και υπερηφάνεια που έπαιξα για δέκα σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι αξιοπρόσεκτο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή την εποχή.

Δέκα σεζόν με πολλές επιτυχίες, κατάφερα να γίνω και ο κορυφαίος ξένος σκόρερ και να δημιουργήσω τρομερή σχέση με το κλαμπ και με τους ανθρώπους που θα κρατήσω στην καρδιά μου.

Ήρθα στον σύλλογο σε μια μεταβατική περίοδο το 2011 και με την καθοδήγηση των αφεντικών και των παικτών που αγωνίστηκαν εδώ, κερδίσαμε μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Τώρα αυτό μεταφέρεται στους επόμενους ποδοσφαιριστές.

Όσο για εμένα, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους και να χαρίσουμε κι άλλη χαρά στους οπαδούς μας.

Έπειτα, έρχεται νέα πρόκληση και είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω με το ίδιο πάθος και τον ίδιο επαγγελματισμό που έδειξα και τόσα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο» ήταν το μήνυμα του Σέρχιο Αγουέρο.

 

 

 

 

🗣 𝘈𝘎𝘜𝘌𝘙𝘖𝘖𝘖𝘖𝘖𝘖𝘖 Forever iconic.

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

 

 

Κώστας Ζάλιαρης