Σέρλοκ Χολμς έγινε ο Βίλας-Μπόας!

Αποφασισμένος να ερευνήσει την εγκυρότητα των όσων –φαίνεται να- είπε ο Φερνάντο Τόρες σε ισπανικά Μέσα είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος θέλει να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία που έχει ξεσπάσει από την Κυριακή. Κίνδυνος ακόμη και για τιμωρία για τον Ισπανό άσο, αν ισχύουν τα όσα γράφθηκαν.



Σέρλοκ Χολμς έγινε ο Βίλας-Μπόας!

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα την υπόθεση είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, καθώς θα περάσει από «κόσκινο» τη συνέντευξη του 27χρονου σε ισπανική εφημερίδα (διαβάστε εδώ περισσότερα). 

Μάλιστα, απόσπασμα της συγκεκριμένης συνέντευξης «ανέβηκε» και στην προσωπική ιστοσελίδα του Τόρες, κάτι το οποίο εξόργισε τον Πορτογάλο προπονητή.

«Θα το ψάξω αρκετά και θα ζητήσω ακόμη και την κασέτα της συνέντευξης. Ο ίδιος ο Τόρες μου λέει ότι δεν τα έχει πει αυτά τα πράγματα», τόνισε ο Πορτογάλος. Μάλιστα, ο Βίλας-Μπόας ξεκαθάρισε ότι δεν θα διστάσει να τιμωρήσει «οποιονδήποτε παίκτη της ομάδας κάνει δημόσια κριτική, είτε στους συμπαίκτες του είτε σε οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου».

Η συνέντευξη του Φερνάντο Τόρες δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας, ενώ στη συνέχεια μέρος της, μεταφρασμένο στα αγγλικά, «ανέβηκε» στην προσωπική ιστοσελίδα του επιθετικού της Τσέλσι.