Κέιν: «Αν αποσυρθώ δίχως επιτυχία με την Αγγλία θα έχω αποτύχει»!

Ο Χάρι Κέιν δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι δεν θα καταφέρει να πανηγυρίσει κάτι σπουδαίο με την εθνική Αγγλίας όσο παραμένει ενεργός ποδοσφαιριστής, σε διαφορετική περίπτωση θα το θεωρήσει τεράστια αποτυχία για τον ίδιο και την καριέρα που κατέγραψε...  



Κέιν: «Αν αποσυρθώ δίχως επιτυχία με την Αγγλία θα έχω αποτύχει»!

Ο Κέιν μίλησε στην Evening Standard ενόψει της έναρξης του Euro και της παρουσίας των «τριών λιονταριών» στο τουρνουά ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την διοργάνωση.

Με τα λεγόμενά του έδειξε την μεγάλη δίψα που έχει για να βοηθήσει τους Άγγλους να επιστρέψουν σε μια κορυφή, είτε του Euro, είτε του Μουντιάλ, για πρώτη φορά μετά το 1966, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν ο Σάουθγκεϊτ έχασε το πέναλτι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 ήμουν τριών ετών, ενώ, όταν πήραμε το Μουντιάλ το '66 η μητέρα μου μόλις είχε γεννηθεί και ο πατέρας μου ήταν γεννημένος από το 1964. Είναι στα χέρια μας να το διορθώσουμε αυτό που έχουμε μείνει τόσα χρόνια δίχως επιτυχία.

Αν τελειώσω την καριέρα μου δίχως κάτι σπουδαίο με την εθνική Αγγλίας θα το θεωρήσω τεράστια αποτυχία. Ξέρω ότι ακόμα είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης, υπάρχουν τρομερά περιθώρια βελτίωσης και νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε». 

Κώστας Ζάλιαρης