Μέχρι και ο Πίκφορντ είχε περισσότερες επαφές με τη μπάλα από τον Κέιν!

Η δυσλειτουργία της επίθεσης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας αποτυπώνεται στις επαφές που κάνει ο Χάρι Κέιν με τη μπάλα στα πόδια και τις ελάχιστες στιγμές που πατάει στην περιοχή των αντιπάλων έχοντας την κατοχή σε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να γίνει απειλητικός...



Μέχρι και ο Πίκφορντ είχε περισσότερες επαφές με τη μπάλα από τον Κέιν!

Ο επιθετικός της Τότεναμ έχει αποτύχει να προκαλέσει αντίκτυπο στα δύο πρώτα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Ανήμπορος, τόσο στο ματς με τους Κροάτες, όσο και στο ντέρμπι με την Σκωτία, ακόμα κι αν οι Στέρλινγκ και Φόντεν από τις πτέρυγες παλεύουν για να τον στηρίξουν ή παίρνουν και πάνω τους προσπάθειες ώστε να μην αισθάνεται τόσο μόνος στην προσπάθεια για το γκολ. 

Ο Κέιν είχε 24 επαφές με τη μπάλα στο πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και άλλες 19 στο ματς με τους Σκωτσέζους το βράδυ της Παρασκευής. 

Στην βρετανική μάχη που έλαβε χώρα στο «Γουέμπλεϊ», ακόμα και ο Τζόρνταν Πίκφορντ έκανε περισσότερες επαφές (27), με τον Κέιν να έχει μονάχα 6 επαφές εντός της αντίπαλης περιοχής σε 156 λεπτά συμμετοχής, τρεις τελικές προσπάθειες και καμία εντός στόχου...

Κώστας Ζάλιαρης