Τιάγκο: «Σιχαίνομαι το μοντέρνο ποδόσφαιρο, όλοι απλά τρέχουν»!

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ξέσπασε κατά της μορφής που έχει πάρει το ποδόσφαιρο εν έτει 2021, δήλωσε πως σιχαίνεται τον μοντέρνο χαρακτήρα του αθλήματος και ευχήθηκε να μην υπήρχε ποτέ η τεχνολογία και ο VAR!  



Τιάγκο: «Σιχαίνομαι το μοντέρνο ποδόσφαιρο, όλοι απλά τρέχουν»!

Ο Ισπανός χαφ της Λίβερπουλ μιλώντας στην Equipe, έφτασε σε σημείο να εκφράσει όλα όσα σκέφτεται για το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν έναν χρόνο νωρίτερα πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου και πλέον βρίσκεται στην Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

«Βλέπουμε λιγότερη μαγεία από τους παίκτες, οι οποίοι πλέον απλά... τρέχουν. Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνει κάποιος μια ντρίμπλα, μια έμπνευση. Οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πια να τρέχουν και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Λείπουν οι παίκτες που μπορούν να σου κόψουν την ανάσα με μια μαγική τους κίνηση.

Όσο για το VAR, εύχομαι να μην υπήρχε. Δεν μου αρέσει καθόλου. Όπως εμείς κάνουμε λάθη στα παιχνίδια και οι διαιτητές είναι άνθρωποι που επίσης μπορούν να κάνουν λάθη. Επίσης, ακόμα κι αν πετύχει κάποιος ένα μαγικό γκολ από το κέντρο, πάλι θα πρέπει να περιμένει το VAR για να είναι σίγουρος! Σιχαίνομαι γενικά την μορφή που έχει πάρει το ποδόσφαιρο ως σύγχρονο».

Κώστας Ζάλιαρης