Ο Πόουλσεν μπορεί να το ξανακάνει για τη Δανία!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Euro ψάχνει η Δανία απέναντι στην Ρωσία, προκειμένου να εξαντλήσει τα περιθώρια πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  

Ο Πόουλσεν μπορεί να το ξανακάνει για τη Δανία!

Τέσσερις είναι οι αναμετρήσεις που κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους στο πρόγραμμα του EURO, με την Δανία βεβαίως να πρωταγωνιστεί, από την στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν «πάγωσε» ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την κατάρρευσή του...

Στόχος των Δανών, στην τελευταία αναμέτρηση του 2ου ομίλου απέναντι στην Ρωσία, είναι να συνέλθουν από τα κατάλοιπα του «σοκ» που τους δημιούργησε η στιγμή της κατάρρευσης του ποδοσφαιριστή της Ίντερ, να ανασυγκροτηθούν και να «παλέψουν», εξαντλώντας κάθε πιθανότητα που τους έχει απομείνει, για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Την δεδομένη χρονική στιγμή άλλωστε, η συγκομιδή τους γράφει… «μηδέν», με το σύνολο του Κάσπερ Γιούλμαν, να μετρά δύο ήττες, οι οποίες κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.

Στην πρώτη αγωνιστική, ηττήθηκαν από την Φινλανδία με 1-0, στην μοναδική τελική που πραγματοποίησε η νικήτρια σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν κατόρθωσαν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση με το Βέλγιο, παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν με το πιο γρήγορο γκολ που έχει επιτευχθεί τα 17 τελευταία χρόνια στο EURO.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σκόρερ του τέρματος ήταν ο επιθετικός της, Γιουσούφ Πόουλσεν. Ο 27χρονος «κυνηγός» της Λειψίας πραγματοποίησε μία μεστή σεζόν, καταγράφοντας 5 γκολ και 5 ασίστ σε 27 αγώνες της Bundesliga, ενώ με την φανέλα της χώρας του έφτασε τα 9 γκολ σε 56 αναμετρήσεις, χάνοντας για πρώτη φορά έπειτα από 5 χρόνια, σε παιχνίδι που χρίζεται σκόρερ.

Παρόλα αυτά, διόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός, ο Πόουλσεν να βρει δίχτυα και πάλι. Οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους ικανότητες, έχουν δεχθεί γκολ στα 5 από τα 7 παιχνίδια τους με τον Τσερτσέσοφ στον πάγκο και θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, αναλογιζόμενοι την ποιότητα που διαθέτει στο παιχνίδι του ο Γιουσούφ Πόουλσεν.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ιδιαίτερα δραστήριο επιθετικό, ο οποίος δεν περιορίζεται στο «κουτί» και θα μπορούσε να επιβεβαιώσει το 3,20 που του δίνεται, για να πετύχει γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Αν μάλιστα βασιστούμε στην προηγούμενη επίδοσή του, και στην ιστορία που «έγραψε» με το απροσδόκητο γκολ του στο 2ο λεπτό, θα μπορούσαμε να τον ακολουθήσουμε και στο 5,50, ώστε να σκοράρει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης!

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! |21+