Νέο συμβόλαιο μέσω... Euro για τον Στέρλινγκ!

Σοβαρές, όπως όλα δείχνουν, φαντάζουν την δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες παραμονής του Ραχίμ Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την διοίκηση των «πολιτών» να είναι εντυπωσιασμένοι, από τις επιδόσεις του Άγγλου στο EURO!  



Νέο συμβόλαιο μέσω... Euro για τον Στέρλινγκ!

Ένα εξαιρετικό τουρνουά πραγματοποιεί, το δίχως άλλο, ως στιγμής ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της Αγγλίας, έχοντας διαδραματίσει κομβικό ρόλο, στην πορεία της χώρας του στο φετινό EURO.

Έχει άλλωστε πετύχει 3 από τα 4 γκολ των «Τριών Λιονταριών» και παράλληλα συνεχίζει και την προσωπική του επίδοση, που θέλει τους Άγγλους να μετρούν 13 νίκες, στα τελευταία 13 παιχνίδια που ο Στέρλινγκ έχει κατορθώσει να βρει δίχτυα!

Τα εν λόγω επιτεύγματά του μάλιστα, μόνο αδιάφορα δεν έχουν περάσει από τους ιθύνοντες την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να στόχευε στην πώλησή του, ή την συμμετοχή του σε ένα deal που θα έφερνε τον Χάρι Κέιν στο Μάντσεστερ.

Τα δεδομένα, όμως, ανατράπηκαν.

Οι εμφανίσεις του Ραχίμ Στέρλινγκ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποτελούν τον βασικότερο λόγο που οι Άγγλοι συνεχίζουν στην διοργάνωση, και πλέον η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του, αναλογιζόμενη το γεγονός πως ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, διαθέτει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ