Championship: 7η Αγωνιστική

Αγώνες που ξεχωρίζουν και παίρνουν την ονομασία του ντέρμπι περιλαμβάνει η αγωνιστική ημέρα της Τσάμπιονσιπ. Το Μίλγουολ-Γουέστ Χαμ έχει θέσει σε επιφυλακή τη μισή αστυνομία. Το Νότιγχαμ Φόρεστ-Ντέρμπι δεσπόζει στα ανατολικά Μίντιλαντς, ενώ βαθμολογικά ξεχωρίζει και το Λέστερ-Μπράϊτον.



Championship: 7η Αγωνιστική

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μίλγουολ :Πολλά προβλήματα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αντιμετώπισε η Μίλγουολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής από την Μπέρμιγχαμ (3-0). Τα «λιοντάρια» σχεδόν έκαναν δώρο τα δύο πρώτα τέρματα στον αντίπαλο, ωστόσο αυτό που προβλημάτισε ακόμα περισσότερο τον Κένι Τζάκετ είναι ότι για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρά το πρόβλημα κήλης που αντιμετωπίζει ο νεαρός επιθετικός Τζον Μαρκίς λογικά θα βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι του Λονδίνου με τη Γουέστ Χαμ. Ο μέσος Τέρι Ράκον παραμένει εκτός δράσης, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, κάτι που ισχύει και για τον μακροχρόνια τραυματία επιθετικό Σον Μπατ.

Γουέστ Χαμ:Συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς η Γουέστ Χαμ από την πρεμιέρα και έπειτα και μέχρι τώρα επιβεβαιώνει όσους τη θεωρούν ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο. Την περασμένη αγωνιστική, μετά από ένα θεαματικό παιχνίδι, τα «σφυριά» κέρδισαν 4-3 την Πόρτσμουθ και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Χωρίς τον Φρεντερίκ Πικιόν θα αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι. Ο έμπειρος φορ μπήκε αλλαγή την περασμένη αγωνιστική, όμως μέσα σε πέντε λεπτά είδε κόκκινη κάρτα και ξεκινά τιμωρία τριών αγωνιστικών. Ετσι και πάλι θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης ο Κάρλτον Κόουλ, που έχει σκοράρει και στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του. Ο νεοφερμένος δεξιός μπακ Γκι Ντεμέλ τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα και δίνεται αμφίβολος, με τον εξτρέμ Γκάρι Ο’Νιλ να παραμένει μακροχρόνια απόντας.


ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Νότιγχαμ Φόρεστ:Σε σχέση με ότι είχαμε δει μέχρι την περασμένη αγωνιστική από τη Φόρεστ, η εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Σαουθάμπτον ήταν μάλλον η καλύτερή της στο πρωτάθλημα και δικαιολογημένα ο Στιβ ΜακΚλάρεν ένοιωσε «αδικημένος» από την ήττα 3-2. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ήδη οι μουρμούρες για πιθανή αντικατάστασή του έχουν ξεκινήσει. Για το σημερινό ντέρμπι ο ΜακΚλάρεν θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκονται τέσσερις παίκτες του. Οι μέσοι Πολ Αντερσον και Τζορτζ Μπόατενγκ (πρώην Ξάνθη) και οι επιθετικοί Φίντλι και Τουντγκάι απέκτησαν προβλήματα στην αναμέτρηση του «Σεντ Μέρις» και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα. Οι «ρεντς» θα παραταχθούν σίγουρα χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες επιθετικούς Μπλάκστοκ και ΜακΚλίρι.

Ντέρμπι:Σαν να... ξεφούσκωσε η Ντέρμπι, που μετά το απόλυτο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών δεν έχει βάλει άλλον βαθμό στο σακούλι. Πάντως, παρά το 0-2 στην έδρα της Κόβεντρι ο Νάιτζελ Κλαφ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παικτών τους, τονίζοντας ότι δεν απείχε πολύ από αυτό που έδειξαν τα «κριάρια» στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο επιθετικός Νέιθαν Τάισον πριν τελικά αποφασιστεί αν θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία άνηκε μέχρι το καλοκαίρι. Προβλήματα στην πλάτη αντιμετωπίζει ο Στιβ Ντέιβς (επιθετικός) και ίσως κριθεί σκόπιμο να ξεκουραστεί, με τον Ρόμπινσον να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα στο «Σίτι Γκράουντ». Εκτός δράσης μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να μείνει ο μέσος Τζέιμς Μπέιλι.


ΜΠΑΡΝΣΛΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Μπάρνσλι:Δεύτεργ σερί ισοπαλία για την Μπάρνσλι, που ίσως δικαιούταν κάτι περισσότερο από το 1-1 απέναντι στη Λέστερ. Ο Κιθ Χιλ είδε ενθαρρυντικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας τους, όμως σίγουρα το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα και σε δεύτερο διαδοχικό ματς μπροστά στο κοινό της, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης δυσκολεύεται να πάρει βαθμούς, οι «τάικς» οφείλουν να πάρουν το «τρίποντο». Ελάχιστα καλύτερα τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τις απουσίες με τον Βαζ Τε (επιθετικός) και τον Ντόιλ (επιθετικός) να επιστέφουν. Ωστόσο, πλέον στο ιατρικό δελτίο βρίσκεται το όνομα του εξτρέμ Νταν, όπως και τον Ντέιβις (επιθετικός), Νόουμπλ-Λάζαρους (επιθετικός), Αντισον (αμυντικός) και Λόβρε (μέσος).

Γουότφορντ:Διατηρώντας ανέπαφη την εστία της μόλις για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν η Γουότφορντ πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών την περασμένη αγωνιστική, περνώντας με 2-0 από την έδρα της Ρέντινγκ. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει πάρα πολύ ώστε να φύγει το βάρος και το άγχος από τους ποδοσφαιριστές. Πολύ πιθανό είναι ο Σιν Ντάιτς να δείξει πίστη στην ίδια ενδεκάδα για τρίτο παιχνίδι στη σειρά. Την περασμένη αγωνιστική οδήγησε τις «σφήκες» στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην παρθενική του από τότε που κάθισε στον πάγκο των Λονδρέζων και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών έχει κάθε λόγο να μην προχωρήσει σε αλλαγές. Ο αμυντικός Λι Χόντσον παραμένει αμφίβολος με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά ούτως ή άλλως δεν βρέθηκε στην 16άδα την περασμένη αγωνιστική.


ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Μπλάκπουλ:Ενθραρυντικό είναι το ξεκίνημα που πραγματοποιεί η Μπλάκπουλ στην Τσάμπιονσιπ και αφήνει υποσχέσεις ότι θα μπορέσει να το παλέψει τουλάχιστον για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Την προηγούμενη εβδομάδα η «σισάιντερς» ξόδεψαν ένα ημίχρονο κόντρα στην Ιπσουιτς, εντούτοις με δύο γρήγορα τέρματα στην αρχή του δεύτερου μέρους έφτασαν στο τελικό 2-0. Ο αμυντικός Ερντλι επιστρέφει από επέμβαση στο χέρι και ίσως ο Ιαν Χολογουέι τον χρησιμοποιήσει. Αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο αριστερός μπακ Κρέινι, που δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική και το κενό του κάλυψε ο Ματ Χιλ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο φορ Μπογκντάνοβιτς, ίσως συμβιβαστεί και πάλι με μια θέση στον πάγκο.

Κάρντιφ:Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Κάρντιφ έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Οι «μπλούμπερντς» ίσως δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ ότι θα περίμεναν οι οπαδοί τους, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο στο δεύτερο μέρος να κάμψουν την αντίδραση της Ντονκάστερ και να επικρατήσουν 2-0 μπροστά στο κοινό τους. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του νεοφερμένου αμυντικού Μπεν Τέρνερ, μολονότι ο τελευταίος μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για 75 λεπτά με τις ρεζέρβες. Ο Τέρνερ, που δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο εδώ και δέκα μήνες, αναρώνει από επέμβαση χιαστών. Κατά τα άλλα δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα για τον Μάλκι Μακάι, που θα μπορέσει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.


ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Κρίσταλ Πάλας:Για το πρωτάθλημα δεν απέφυγε την ήττα (3-2) στην έδρα της Λιντς, αλλά επανήλθε στο Λιγκ Καπ. Με πρωταγωνιστή τον 17χρονο Τζόναθαν Γουίλιαμς οι «αετοί» επικράτησαν 2-1 τη Γουίγκχαν, ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ κα προχώρησαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε ότι έχει να κάνει με τη σημερινή αναμέτρηση τα προβλήματα έχουν αρχίσει και γίνονται λιγότερα. Ο μέσος Αλεξ Μάροου και ο επιθετικός Στέφεν Ιβερσεν βρέθηκαν στον πάγκο το βράδυ της Τρίτης και όλα δείχνουν πως σήμερα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο αμυντικός Κλάιν και οι μέσοι Ντικγκατσόι και Γκάρβαν δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι, αλλά λογικά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν επιστρέψει.

Μίντλεσμπρο:Συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία που έχει σε αυτό το πρώτο κομμάτι της χρονιάς έδωσε την περασμένη αγωνιστική η Μίντλεσμπρο. Η «Μπόρο» δεν έδειξε να επηρεάζεται από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπέρνλι και μαζί με την πρωτοπόρο Μπράιτον παραμένουν οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην κατηγορία. Μάχη με τον χρόνο για να προλάβει δίνει ο αμυντικός Στίβεν ΜακΜάνους, που έγινε αναγκαστική αλλαγή απέναντι στην Μπέρνλι. Κατά τα λοιπά ο Τόνο Μοουμπρέι δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα και δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τους γνωστούς μακροχρόνιας τραυματίες που απουσιάζουν από την «Μπόρο». Πάντως, ο μέσος Κέβιν Τόμσον έχει ήδη δύο συμμετοχές με τις «ρεζέρβες» και ο βασικός γκολκίπερ Τζέισον Στιλ αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το τέλος του μήνα από επέμβαση στον καρπό. Σε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής η «Μπόρο» προχώρησε στον δανεισμό του νεαρού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Αλεξ Τσουϊμένι-Νιμέλι.


ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Λέστερ:Εξακολουθεί να προβληματίζει η Λέστερ και είναι σαφές ότι σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν ο Σβεν Γκόραν Ερικσον δεν έχει φέρει τις «αλεπούδες» στο σημειό που θα επιθυμούσε. Τα αστέρια που αποκτήθηκαν ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν μεταξύ τους, να γίνουν πραγματική ομάδα, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μπάρνσλι. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο φορ Μπέκφορντ, που αποκτήθηκε από την Εβερτον, μολονότι ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο προηγούμενο ματς. Αντίθετα, τραυματίας παραμάνει ο συνήθως βασικός επιθετικός Νιούτζεντ, αλλά και ο αναπληρωματικός Γκάλαχερ.

Μπράιτον:Αφωνο ακόμα και τον πλέον αισιόδοξο οπαδό της έχει αφήσει μέχρι τώρα η Μπράιτον, που μολονότι φέτος επέστρεψε στην κατηγορίa εξακολουθεί να οδηγεί την «κούρσα». Στο προηγούμενο παιχνίδι τους οι «γλάροι» πέρασαν και από την έδρας της Μπρίστολ Σίτι, με σκορ 1-0, αν και δεν πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή εμφάνισή του. Βέβαια, το να μπορείς να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι στη μέρα σου είναι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει τις ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Συν τοις άλλοις, μέχρι τώρα ο Γκουστάβο Πογέτ είναι αρκετά τυχερός και σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, οι οποίοι είναι ελάχιστοι. Για ακόμα ένα ματς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και μοναδικοί απόντες παραμένουν οι κεντρικοί αμυντικοί Ελ-Αμπντ και Ελφικ, που είναι εκτός δράσης από πέρυσι.


ΛΙΝΤΣ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Λιντς:Παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να παρακολουθήσει όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του έγινε το περασμένο Σάββατο στο «Ελαντ Ρόουντ». Τελικά, μετά από αρκετό άγχος και πίεση η Λιντς βρήκες τον τρόπο και σημειώνοντας το τελευταίο τέρμα της στο 84’ κέρδισε 3-2 την Κρίσταλ Πάλας, αν και όπως παραδέχθηκε ο Σάιμον Γκρέισον η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν καλή. Ο τεχνικός των «παγονιών» έχει σήμερα ξανά στη διάθεσή του τον πολύ καλό επιθετικό Μπέκιο, που θα βοηθήσει στο σκοράρισμα, όμως εκτός συνεχίζει ο αναπληρωματικός στράικερ Σόμα. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο αμυντικός Γουάιτ, πιθανότητες να γυρίσει έχει ο μέσος Κλέιτον.

Μπρίστολ Σίτι:Γεμάτη αγωνία και... συγκινήσεις αναμένεται να είναι και η φετινή σεζόν για τους φίλους των «ρόμπινς», αφού με τις αδυναμίες που έχει στο ρόστερ της η αγαπημένη ομάδα τους φαίνεται πως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μείνει στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική η Μπρίστολ Σίτι ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Μπράιτον και ήδη άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες προς το πρόσωπο του Κιθ Μίλεν. Ο τελευταίος δέχθηκε κριτική κυρίως γιατί σε ένα εντός έδρας ματς να παρατάξει την ομάδα του με έναν επιθετικό. Το αυτί του Μίλεν δεν... ιδρώνει πάντως και έτσι σήμερα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τη Σίτι να αγωνίζεται και πάλι με 4-5-1. Κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα δεν προέκυψε, με τους αμυντικούς ΜακΑλιστερ και Φοντέν να παραμένουν οι μοναδικοί απόντες.


ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Πίτερμπρο:Μαζεμένα στο 7-1 επί της Ιπσουιτς φαίνεται πως έβαλε όλα τα γκολ η Πίτερμπρο, που εδώ και δύο αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Πριν μια εβδομάδα πλήρωσε την αφλογιστία της, αφού σε ένα παιχνίδι που ίσως να μπορούσε να πάρει την ισοπαλία ηττήθηκε 1-0 από τη Χαλ. Ο Ντάρεν Φέργκιουσον εξακολουθεί πάντως να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του και πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν στο σκοράρισμα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο νεοφερμένος επιθετικός Σινκλέρ, που έκανε ντεμπούτο από τον πάγκο την περασμένη αγωνιστική. Εκτός πλάνων παραμένει ο χωρίς συμμετοχή επιθετικός, Χίμπερτ.

Μπέρνλι:Για ακόμα μια αγωνιστική οι «κλάρετς» απογοήτευσαν μπροστά στο κοινό τους και παρέμειναν χωρίς εντός έδρας νίκη για τρίτο παιχνίδι. Η εμφάνιση της Μπέρνλι κόντρα στη Μίντλεσμπρο ήταν απογοητευτική, οι ευκαιρίες που δημιούργησε ελάχιστες και δικαιολογημένα ηττήθηκε 2-0. Ο Εντι Χάουι δεν αναζήτησε άλλοθι για το αποτέλεσμα και απλώς παραδέχθηκε την πραγματικότητα. Από τη στιγμή που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα, όμως εκτός πλάνων παραμένουν ο στόπερ Νταφ και οι επιθετικοί Αϊνγκς και Πάτερσον.


ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ρέντινγκ:Καμία σχέση με την ομάδα που στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος έκανε εξαιρετική πορεία και έφτασε μέχρι τα πλέι οφ δεν έχει μέχρι τώραρ η Ρέντινγκ. Κακή και χωρίς εμπνεύσεις γνώρισε ακόμα μία ήττα την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 2-0 εντός έδρας από τη Γουότφορντ. Ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ ομολόγησε ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα ήθελε και τόνισε ότι μόνο με συνολική προσπάθεια η ομάδα του μπορεί να επανέλθει στα γνωστά επίπεδά της. Για την αναμέτρηση με τη Ντονκάστερ, στην οποία η νίκη είναι επιτακτική, ο ΜακΝτέρμοτ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει την ενδεκάδα, αφού από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν ο μέσος Χαντ και ο πολύ χρήσιμος εξτρέμ Ρόμπσον-Κανού.

Ντονκάστερ:Πάλεψε στο μέτρο του δυνατού η Ντονκάστερ, ωστόσο δεν μπόρεσε να σταματήσει την Κάρντιφ. Οι «ρόβερς», μετά το 0-2, παραμένουν χωρίς «τρίποντο» και αναμενόμενα βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έναν βαθμό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής η ομάδα του Σιν Ο’Ντρίσκολ εντοπίζεται στο σκοράρισμα, μια και μετά από έξι αγωνιστικές έχει βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα μόνο δύο φορές. Από πλευράς απουσιών τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται κάπως. Ο αρχηγός Στοκ (μέσος) και ο κεντρικός αμυντικός Μάρτις αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα με τις ρεζέρβες και έχουν πιθανότητες να επιστρέψουν μετά από καιρό. Πάντως, ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας, ο Μπίλι Σαρπ, παραμένει εκτός, όπως και οι Κρις Μπράουν (επιθετικός), Μέισον (μέσος), Γουντς (μέσος), Λόκγουντ (στόπερ) και Τσέιμπερς (αμυντικός).


ΧΑΛ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Χαλ:Ακολουθώντας «σφιχτή», αλλά άκρως αποτελεσματική τακτική η Χαλ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Πίτερμπρο. Οι «τίγρεις» δεν άφησαν διαδρόμους στους αντίπαλους για να βγάλουν φάσεις, εκμεταλλεύθηκαν μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν στο τελικό 1-0. Δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή, όπως φοβόταν ο Νάιτζελ Πίρσον, και με ακόμα ένα «τρίποντο» σήμερα έχουν πιθανότητες να μπουν στην εξάδα. Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την Πόρτσμουθ ο βασικός αριστερός μπακ Ντόουσον. Σταθερά απέχουν οι τραυματίες ΜακΣέιν (αμυντικός) και Στιούαρτ (εξτρέμ).

Πόρτσμουθ:Το πάλεψε όσο μπορούσε στο Λονδίνο, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τη Γουέστ Χαμ. Καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν ότι η Πόρτσμουθ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν το σκορ βρισκόταν στο 2-2 για να χάσει στο φινάλε 4-3. Ο πολύ καλός μέσος Λίαμ Λόρενς, που αποβλήθηξε με δύο κίτρινες, θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο βασικός φορ Κίτσον, που λόγω ασθένειας έχασε τον αγώνα στο «Απτον Παρκ». Ο τεχνικός Στιβ Κότεριλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο νέο πρόβλημα και ενδέχεται να δώσει το δικαίωμα στον Ούγγρο επιθετικό Φούτακς να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.