Σκέφτεται την παραίτηση ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League εξαιτίας των… Σαουδαράβων της Νιούκαστλ!

Τις τελευταίες του ημέρες στην προεδρία της Premier League φημολογείται πως διανύει ο Γκάρι Χόφμαν, ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας, σκέφτεται να παραιτηθεί, καθώς μπορεί να κατάφερε να διαχειριστεί τον κορονοϊό, αλλά παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με την εμπλοκή των Σαουδαράβων στη Νιούκαστλ!



 Σκέφτεται την παραίτηση ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League εξαιτίας των… Σαουδαράβων της Νιούκαστλ!

Δυσαρεστημένος παρουσιάζεται ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League Γκάρι Χόφμαν, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως σκέφτεται να παραιτηθεί, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις για 18 μήνες στην θέση του.

Η αλήθεια είναι πως το διάστημα που παρήλθε σαφώς και δεν τον ευνόησε ώστε να εκπονήσει τα σχέδιά του, αλλά το «χαριστικό χτύπημα» φαίνεται πως ήταν η αγορά της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες.

Τα οικονομικά δεδομένα διαφοροποιούνται, ο Χόφμαν είναι εντελώς αρνητικός και οι γύρω του προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Παρόλα αυτά, αν ο ίδιος αποφασίσει πράγματι να αποχωρήσει από τα δρώμενα του αγγλικού ποδοσφαίρου, προωθείται η δημιουργία μιας ανεξάρτητης αρχής για το αγγλικό ποδόσφαιρο, με σκοπό να υπάρξουν νέες δυνάμεις που θα ελέγχουν το άθλημα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.

Δημήτρης Μανάκος