Από το δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς της Premier League στην… μισή, 18η αγωνιστική!

Πριν από μερικές ημέρες, η Γουλβς επικρατούσε με 1-0 της Μπράιτον στο «Άμεξ», σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε στο 106ο λεπτό! Τώρα, οδεύουμε στην 18η αγωνιστική της Premier League, με τα μισά ματς να διεξάγονται και τα υπόλοιπα να… επιζητούν ημερομηνία.



Από το δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς της Premier League στην… μισή, 18η αγωνιστική!

Πριν από 64 ώρες, η Μπράιτον φιλοξενούσε την Γουλβς στο «Άμεξ», σε μία κρίσιμη για την ίδια αναμέτρηση, καθώς αναζητούσε την πρώτη της νίκη μετά από τις 19 Σεπτεμβρίου του 2021. Οι «λύκοι» πήραν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το 5ο γκολ του τρίτου σκόρερ τους από την περσινή σεζόν, Ρομέν Σαίς, και διατήρησαν τη νίκη μέχρι το φινάλε, αντέχοντας αναγκαστικά… 106 αγωνιστικά λεπτά!

Οι καθυστερήσεις και οι τραυματισμοί έκαναν τον διαιτητή της 17ης αγωνιστικής να σφυρίξει το τέλος στο 106:29, καθιστώντας την συνάντηση την δεύτερη μεγαλύτερη σε διάρκεια, μετά το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, 5-0!

Πως όμως από το δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι στην ιστορία της Premier League, φτάσαμε στην αναβολή πέντε αναμετρήσεων και στην διεξαγωγή μίας… μισής αγωνιστικής!  Σήμερα, έχουμε μόλις δύο αναμετρήσεις, την Κυριακή άλλες τρεις και… πάμε παρακάτω, προσπερνώντας γρήγορα το 18 που έγινε «εύκολα» 19!

Σάββατο (17/12):

Άστον Βίλα – Μπέρνλι

Λιντς – Άρσεναλ

Κυριακή (18/12):

Γουλβς – Τσέλσι

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Τότεναμ - Λίβερπουλ

Μία ιδιαίτερη αγωνιστική κάνει την εμφάνισή της, με τον κορονοϊό να «πληγώνει» την Premier League και το 50% των αναμετρήσεων που αναβλήθηκαν να αναζητούν νέα ημερομηνία. Άπαντες πλέον αναρωτιούνται για την ομαλή διεξαγωγή της Boxing Day!

Δημήτρης Μανάκος