Ετοιμάζουν δίσκο οι Portishead

Τον Ιανουάριο του 2012 μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν. Ο λόγος για τους Portishead, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι από τις αρχές του νέου έτους θα αρχίσουν να ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο, ο οποίος ενδέχεται να ολοκληρωθεί …ακόμη και σε δέκα χρόνια.



Ετοιμάζουν δίσκο οι Portishead

Ο Τζοφ Μπάροου, ιδρυτής της μπάντας, αποκάλυψε ότι τον Ιανουάριο θα αρχίσει να γράφει τους στίχους για τα τραγούδια που θα βρίσκονται στο νέο δίσκο του συγκροτήματος.

«Δεν ξέρω πότε οι Μπεθ και Άντριαν θα αρχίσουν να ετοιμάζονται, αλλά εγώ από Γενάρη θα αρχίσω να γράφω. Βέβαια, η ιστορία έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να πάρει 10 χρόνια», τονίζει ο Μπάροου στο περιοδικό «Rolling Stones», γελώντας, ενώ συμπληρώνει ότι «μόνο αν είναι κάτι καλό θα βγει στην κυκλοφορία».

Από την στιγμή που οι Portishead κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο κοντεύουν 20 χρόνια από την στιγμή που, με τον Τζοφ Μπάρουυ, να αρνείται να μπει στη διαδικασία για …εορταστικές εκδηλώσεις. «Είμαι μουσικός και θέλω να προχωρώ στα επαγγελματικά μου. Δεν μου αρέσει να χάνω χρόνο για να σκεφτώ και να οργανώσω έναν επετειακό δίσκο, γιατί δεν έχουμε πεθάνει και έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμη», συμπλήρωσε.