Δεύτερη εκτός έδρας «7αρα» για τη Φούλαμ στη σεζόν που ισοφάρισε ρεκόρ της Λίβερπουλ από το 1896! (vid)

Η Φούλαμ επικράτησε εκτός έδρας με 7-0 κόντρα στην Ρέντινγκ για την 25η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με τους «κότατζερς» να πετυχαίνουν δεύτερη νίκη με διαφορά 7+ γκολ στη σεζόν, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1985-1986 και τη Λίβερπουλ.



Δεύτερη εκτός έδρας «7αρα» για τη Φούλαμ στη σεζόν που ισοφάρισε ρεκόρ της Λίβερπουλ από το 1896! (vid)

Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, η Φούλαμ επικράτησε με το εξωπραγματικό 7-0 της Ρέντινγκ και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι «κότατζερς» προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με το Χάρι Γουίλσον, πριν ο αρχισκόρερ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ρέντινγκ κατέρρευσε και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 15 λεπτά, από το 60’ μέχρι και το 75’, πριν ο Μίτροβιτς ολοκληρώσει την τεράστια νίκη στο 89ο λεπτό, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Βέβαια, για τους φίλους της ομάδας, αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι κάποιο πρωτόγνωρο γεγονός, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φούλαμ κερδίζει με 7+ γκολ διαφορά μέσα στη σεζόν. Στις 3 Νοεμβρίου επικράτησε με 7-0 της Μπλάκμπερν εκτός έδρας και πλέον ισοφάρισαν ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε η Λίβερπουλ από τη σεζόν 1985-1986.

Η Φούλαμ έγινε η πρώτη ομάδα μετά τους «ρεντς» που πετυχαίνουν 2 ή περισσότερες εκτός έδρας νίκες με 7+ γκολ διαφορά. Τότε, η ομάδα του Τζον ΜακΚένα είχε επικρατήσει με 7-0 της Μπέρτον και με το ίδιο σκορ απέναντι στην Κρου Αλεξάντρα.

 

Στράτος Μαρίνος