Άρσεναλ: Δανεικός στην Ουντινέζε ο Μάρι, αποχωρεί και ο Κολάσινατς για την Γαλλία!

Τις τελευταίες τους ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως διανύουν τόσο ο Πάμπλο Μάρι, όσο και ο Σεντ Κολάσινατς, με την Άρσεναλ να θέλει να απαλλαχτεί από τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών, τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι.



Άρσεναλ: Δανεικός στην Ουντινέζε ο Μάρι, αποχωρεί και ο Κολάσινατς για την Γαλλία!

Δύσκολα θα συνεχίσουν στην Άρσεναλ και το Βόρειο Λονδίνο για το υπόλοιπο της σεζόν δύο ποδοσφαιριστές της, με τον Σεντ Κολάσινατς και τον Πάμπλο Μάρι να ετοιμάζουν ήδη… βαλίτσες, για να μεταβούν σε Γαλλία και Ιταλία αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο αριστερός οπισθοφύλακας από την Βοσνία Ερζεγοβίνη αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της Μαρσέιγ, με την Άρσεναλ να έχει έρθει σε συμφωνία με την άλλη πλευρά, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ζήτημα μεταγραφής ή δανεισμού.

Αντιθέτως, όσον αφορά τον Πάμπλο Μάρι, είναι δεδομένο πως ο κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων» θα αποχωρήσει με την μορφή δανεισμού. Η Ουντινέζε επιθυμεί να στηρίξει πάνω του την ανασταλτική της λειτουργία για τις εναπομείναντες αναμετρήσεις της σεζόν, ενώ και ο έμπειρος στόπερ θέλει να πάρει παιχνίδια, μιας και δεν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της νυν ομάδας του από τον Αύγουστο!

Γενικότερα, πρόκειται για δύο deal που… μάλλον συμφέρουν την Άρσεναλ και τον Μικέλ Αρτέτα, ενώ αποτελούν και προτεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ο Κολάσινατς βρίσκεται στην 3η θέση της ιεραρχίας πίσω από τους Τίρνι και Ταβάρες, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στο 92’ του ματς του FA Cup κόντρα στη Νότιγχαμ.

Αναλόγως, και ο Μάρι δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή, πέρασε κορονοϊό και έχει μείνει… πίσω, με τους Μπεν Γουάιτ, Γκάμπριελ και Χόλντινγκ να προηγούνται. Πιθανότατα, άμεσα θα οριστικοποιηθούν και τα δύο ζητήματα και… άπαντες θα είναι ικανοποιημένοι!

Δημήτρης Μανάκος