Η πρώτη συνάντηση Λάμπαρντ – Ντέλε Άλι, με φόντο το ντεμπούτο με τη… Νιούκαστλ! (vid)

Γεγονός είναι πλέον η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Ντέλε Άλι στα γραφεία της Έβερτον, με προπονητή και παίκτη να έχουν μία ολιγόλεπτη συζήτηση, έχοντας ως φόντο το… ντεμπούτο τους με τη Νιούκαστλ!



Η πρώτη συνάντηση Λάμπαρντ – Ντέλε Άλι, με φόντο το ντεμπούτο με τη… Νιούκαστλ! (vid)

Πριν από μερικές ημέρες, η διοίκηση της Έβερτον είχε αλλεπάλληλα ραντεβού με τους υποψήφιους διαδόχους του Ράφα Μπενίτεθ και το τοπίο έμοιαζε θολό για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με δύο μόλις επικρατήσεις από τα τέλη Σεπτεμβρίου και έπειτα.

Πλέον, ακόμη και χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του διαλλείματος που λαμβάνει χώρα στην Premier League, το κλίμα στις τάξεις των «ζαχαρωτών» έχει βελτιωθεί. Ο Λάμπαρντ ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία και ο Ντέλε Άλι αποφάσισε να αφήσει την Τότεναμ για να εργαστεί με τον Άγγλο προπονητή, αλλάζοντας σελίδα στην καριέρα του που είχε φθίνουσα πορεία στο Βόρειο Λονδίνο.

Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο «Γκούντισον Παρκ», έχοντας μάλιστα και μία ολιγόλεπτη συζήτηση που συνοδεύτηκε από χαμόγελα.

Αυτό που μένει τώρα είναι η αναμέτρηση με τη… Νιούκαστλ, η οποία θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο αμφότερων με την ομάδα του Λίβερπουλ. Θα καταφέρει ο Φρανκ Λάμπαρντ να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση μετά από ένα χρόνο στην Premier League με ένα μεγάλο «διπλό», συνεπικουρούμενο και από την… αναγέννηση του «Ντέλε»;  Δεν αργεί πολύ η απάντηση, με την γνωριμία να έχει ήδη επιτευχθεί!

 

Δημήτρης Μανάκος