Με Μανέ φουλ για κούπα η Σενεγάλη (pics & vid)

Τρία γκολ, τρεις ασίστ σε έξι ματς στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το κερασάκι στην τούρτα στον ημιτελικό με την Μπουρκίνα Φάσο και έτοιμος για κούπα! Ο Σαντιό Μανέ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Σενεγάλη στο Copa Africa και περιμένει πλέον τον μεγάλο τελικό για να κάνει υπερήφανη την πατρίδα του με την ελπίδα να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο. 



Με Μανέ φουλ για κούπα η Σενεγάλη (pics & vid)

Ο διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ έχει ξεχωρίσει και μάλιστα, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, στο Copa Africa που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Και μπορεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ από την πλευρά του να βοηθάει την Αίγυπτο στην δική της πορεία στο τουρνουά, όμως, ο Σαντιό Μανέ με τρεις ασίστ, τρία γκολ και μια... επίσκεψη στο νοσοκομείο μετά από το χτύπημα στο κεφάλι στο ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις. 

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ «σέρβιρε» τα δυο από τα τρία τέρματα (3-1) της νίκης επί της Μπουρκίνα Φάσο το βράδυ της Τετάρτης και πέτυχε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις, δίνοντας το έναυσμα για το πάρτι των Σενεγαλέζων που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης