Ο Κλοπ ζήτησε από τη Λίβερπουλ να ανανεώσει το συμβόλαιο του 36χρονου Μίλνερ!

Μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο Τζέιμς Μίλνερ αποτελεί ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία της Λίβερπουλ και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια, «αναγκάζοντας» τον Γιούργκεν Κλοπ να ζητήσει από το σύλλογο να ανανεώσει το συμβόλαιό του.



Ο Κλοπ ζήτησε από τη Λίβερπουλ να ανανεώσει το συμβόλαιο του 36χρονου Μίλνερ!

Ένας ηγέτης 36 ετών με τα πνευμόνια ενός 20χρονου. Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον Τζέιμς Μίλνερ στη φετινή σεζόν για τη Λίβερπουλ, με τον Άγγλο μέσο να μην βάζει τα γυαλιά στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες στο Άνφιλντ.

Μάλιστα, ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, στάθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και σύμφωνα με τη Daily Mail ζήτησε από τη διοίκηση των «ρεντς» να ανανεώσει πάση θυσία το συμβόλαιο του 36χρονου μέσου.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Μίλνερ θα συμπληρώσει 20 χρόνια καριέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, από το 2002 που έκανε το ντεμπούτο του με τη Λιντς και σίγουρα δεν μοιάζει με έναν παίκτη που είναι έτοιμος να αποσυρθεί.

«Θα γίνουν συζητήσεις με τον Μίλνερ. Θα δούμε. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποσυρθεί την επόμενη χρονιά. Θέλει να συνεχίσει να παίζει. Το καταλαβαίνω. Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγαλύτερη από την καριέρα σου, επομένως είναι λογικό να παρατείνεις το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

 

Στράτος Μαρίνος