Άρσεναλ: Εκτός μέχρι και το τέλος της σεζόν ο Τίρνι!

Άσχημα νέα επιφύλασσε η ιατρική γνωμάτευση του Κίραν Τίρνι για την Άρσεναλ, σύμφωνα με την οποία ο Σκωτσέζος μπακ έχει θέμα στο γόνατό του και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και το τέλος της χρονιάς!



Άρσεναλ: Εκτός μέχρι και το τέλος της σεζόν ο Τίρνι!

Μπορεί η Άρσεναλ να ηττήθηκε με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», δίχως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, όμως τα χειρότερα νέα για τους «κανονιέρηδες», προέκυψαν μία ημέρα μετά.

Συγκεκριμένα, ο Κίραν Τίρνι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε χθες εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και δεν γνωρίζει ακόμη αν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Σκωτίας ενόψει των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άμεση συνέπεια αποτελεί η κατήφεια στο στρατόπεδο των Λονδρέζων, με τον Νούνο Ταβάρες να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ, όντας και αριστεροπόδαρος. Από εκεί και πέρα, την ίδια θέση μπορεί να καλύψει και ο Σέντρικ Σοάρες, πράγμα που έχει κάνει στο παρελθόν, αν ο Τομιγιάσου επιστρέψει, ενώ ο έτετος μπακ, Σεντ Κολάσιναρτς αποχώρησε τον χειμώνα!

Δημήτρης Μανάκος