Φεύγει από την Γουότφορντ στο τέλος της σεζόν ο Χότζον και… σταματάει!

Τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Γουότφορντ διανύει ο Ρόι Χότζον, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «hornets» μετά το τέλος της σεζόν, λέγοντας πως δεν θα αναλάβει ξανά ομάδα της Premier League.



Φεύγει από την Γουότφορντ στο τέλος της σεζόν ο Χότζον και… σταματάει!

Μπορεί η Γουότφορντ να αποτέλεσε την 6η διαφορετική ομάδα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, όμως ο Ρόι Χότζον δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η ομάδα του έχει… σχεδόν υποβιβαστεί, παρόλο που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η επιστροφή στην Championship και ο 74άχρονος τεχνικός δεν δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει στους «hornets» και στη νέα σεζόν.

Θα τους κοουτσάρει στα εναπομείναντα ματς απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι και Λέστερ και εν συνεχεία θα αποχωρήσει, όντας ο γηραιότερος προπονητής της Premier League, σταματώντας και την προπονητική του καριέρα μετά από 838 παιχνίδια!

Ούτε η εμπειρία του φαίνεται πως κατάφερε να βγάλει την Γουότφορντ από το αδιέξοδο, με τον απολογισμό του ως στιγμής να είναι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και 10 ήττες, με 9 γκολ υπέρ και 29 κατά, με το μεγαλύτερο ζήτημα όλων να είναι τα τρία μόλις clean sheet!

Δημήτρης Μανάκος