Παραμένει «πολίτης» ο Αντεμπαγιόρ

«Ο Αντεμπαγιόρ θα μείνει σε εμάς». Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, όσον αφορά το μέλλον του Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην ομάδα του.



Παραμένει «πολίτης» ο Αντεμπαγιόρ

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στο «Sky Italia» και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αναζητά ποδοσφαιριστή για τη θέση του Τογκολέζου στράικερ. «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς και είμαι βέβαιος πως θα είναι από τους πρωταγωνιστές μας την επόμενη σεζόν».

Ο Αντεμπαγιόρ σκόραρε 14 γκολ σε 26 εμφανίσεις φέτος, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να δώσουν στους «σίτιζενς» την τέταρτη θέση και την προοπτική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως συνέπεια αυτού, εμφανίστηκαν σενάρια που ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να αναζητά επιθετικό, με τα ονόματα του Μπαλοτέλι, του Τζέκο και του Ιμπραΐμοβιτς να ξεχωρίζουν.

Πάντως, ο Μαντσίνι επιβεβαίωσε πως η ομάδα του θα κινηθεί το καλοκαίρι για μεταγραφές που θα ενισχύσουν το ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν. «Παρακολουθούμε κάποιους παίκτες που μπορούν να βελτιώσουν την ομάδα, όμως είναι νωρίς ακόμα να πούμε ονόματα», επεσήμανε.

Τέλος, ο πρώην τεχνικός της Ίντερ ξεκαθάρισε, πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο Μιλάνο. «Είναι απίθανο να επιστέψω στην Ίντερ αυτή τη στιγμή. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη Μάντσεστερ Σίτι και στους στόχους της».