Ασταμάτητος με τη Νορβηγία ο Χάαλαντ, που… τρομάζει από τώρα το «Νησί»! (vid)

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση με την φανέλα της Νορβηγίας σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σκόραρε δις στη νίκη της χώρας του επί της Σουηδίας και έφτασε τα 20 γκολ στα 21 τελευταία  του παιχνίδια!



Ασταμάτητος με τη Νορβηγία ο Χάαλαντ, που… τρομάζει από τώρα το «Νησί»! (vid)

Αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται σε μία τέτοιου είδους αγωνιστική κατάσταση, ενώ διανύουμε σε περίοδο… ηρεμίας, μιας και η σεζόν έχει ολοκληρωθεί, ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με τη μεταγραφή του στην Premier League.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι τον περιμένουν πως και πως, ο ίδιος τους «ψήνει» με τις αναρτήσεις του και αισίως απέδειξε ξανά τον λόγο που η μετακίνησή του στο «Νησί», έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο θόρυβο.

 

 

Άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση του Nations League με την φανέλα της Νορβηγίας, βρήκε δίχτυα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και αναδείχθηκε δικαίως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, στη νίκη με 3-2 έναντι των Σουηδών, έχοντας και την ασίστ στο γκολ του 77ου λεπτού από τον Σόρλοτ.

 

 

Κάπως έτσι, έφτασε τα 20 γκολ σε 21 εμφανίσεις με τη Νορβηγία και εντυπωσίασε ξανά το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό. Αναμένουμε την έναρξη της Premier League, για να τον δούμε με τα «γαλάζια». Κάθε του εμφάνιση με την φανέλα της χώρας τουάλλωστε μεγαλώνει και την… προσμονή!

Δημήτρης Μανάκος