Ο Κόντε, ίσως να είναι ο πιο σκληρός κριτής του Ρεγκιλόν!

Από τον Νοέμβριο του 2021 που ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε την Τότεναμ, ο Σέρχιο Ρεγκιλόν δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ιταλό τεχνικό που αρχικά τον αφήνει στον πάγκο, στην συνέχεια τον ενημερώνει πως θα πουληθεί και τώρα τον αφήνει εκτός αποστολής για το φιλικά προετοιμασίας στη Νότια Κορέα. 



Ο Κόντε, ίσως να είναι ο πιο σκληρός κριτής του Ρεγκιλόν!

Η στάση του Κόντε προς τον Ρεγκιλόν έχει απασχολήσει αρκετά τα Μέσα της Αγγλίας, με τον Ιταλό προπονητή να τον αφήνει σταδιακά στον «πάγο» και στην συνέχεια να του αποκαλύπτει πως η καριέρα του στη Τότεναμ έχει… τελειώσει. 

Ο Ισπανός αμυντικός αγοράστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την καθιέρωση στην αριστερή πλευρά, προσφέροντας αμυντική κάλυψη, τρεξίματα και ασίστ. Όσο και αν δυσκολεύτηκε τον πρώτο του χρόνο να ενταχθεί πλήρως στην ομάδα του Λονδίνου, αυτό άλλαξε αμέσως στην δεύτερή του σεζόν στα «σπιρούνια» και παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στην εποχή Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο Ρεγκιλόν ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ. 

Μάλιστα, και μετά την άφιξη του Κόντε, ο ίδιος βρήκε δύο φορές δίχτυα και μοίρασε τρεις ασίστ σε αγώνες πρωταθλήματος Ωστόσο, κάποιοι μικροτραυματισμοί στα μέσα της σεζόν έδωσαν την ευκαιρία στον Ράιαν Σεσενιόν να καθιερωθεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κόντε, κάνοντας τον Ρεγκιλόν να ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Πλέον, η απόφαση του προπονητή της Τότεναμ να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή για την προετοιμασία στη Νότια Κορέα, «υπογραμμίζει» πως για να αγωνιστείς στην ομάδα του απαιτητικού Κόντε δεν πρέπει να έχεις ούτε ένα… ελάττωμα. 

 

Φοίβος Πεφάνης