Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Γιουνάιτεντ (vids)

Μετά τη Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα και την Melbourne Victory (4-1) συνεχίζοντας με το απόλυτο στα δυο πρώτα φιλικά προετοιμασίας για το φετινό καλοκαίρι. Ανατροπή από το ημίχρονο για τους «κόκκινους διαβόλους», γκολ ο Οικονομίδης για τους Αυστραλούς, έλαμψε ξανά ο Ζιντάν Ίκμπαλ. Ντεμπούτο με τους Αυστραλούς ο άλλοτε «κόκκινος διάβολος», Νάνι. 



Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Γιουνάιτεντ (vids)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είδε ξανά τους παίκτες του να είναι αρκετά αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία, να έχουν ένταση στο παιχνίδι τους, αλλά και να παρουσιάζουν ξανά τις αμυντικές τους αδυναμίες, όπως συνέβη στο γκολ που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης στην κρύα Μελβούρνη. 

Ο Λίντελοφ δεν πρόλαβε τον δεξιό εξτρέμ, εκείνος είχε δει την κίνηση του Κριστόφ Οικονομίδη και ο Μαγκουάιρ ήταν ανέφικτο να σταματήσει την ασίστ και το γκολ των Αυστραλών.

Στο 43' ο ΜακΤόμινεϊ με επιμονή για να ξανακερδίσει τη μπάλα και με τύχη αφού κόντραρε το σουτ που επιχείρησε, ισοφάρισε για το σύνολο του Τεν Χαγκ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Άντονι Μαρσιάλ που έχει επιστρέψει ορεξάτος από τον δανεισμό του στη Σεβίλλη, έγραψε το 2-1 έπειτα από γύρισμα που του έγινε από δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν όλα τα πρόσωπα, με τον Μάρκους Ράσφορντ στο 78' έχοντας γίνει αποδέκτης κάθετης μπαλιάς προς την περιοχή, να πλασάρει με το δεξί πόδι στην κίνηση για το 3-1 και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 90' από το αυτογκόλ του Λουπάνκου.

 

 
 
 
 
 
 
Κώστας Ζάλιαρης