Πρώτο «αίμα» για Στέρλινγκ με τη φανέλα της Τσέλσι (vid)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έσπασε το ρόδι με τη φανέλα της Τσέλσι στο φιλικό με την Ουντινέζε στην Ιταλία, με τους «μπλε» να φτάνουν στο τελικό 3-1 στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.  



Πρώτο «αίμα» για Στέρλινγκ με τη φανέλα της Τσέλσι (vid)

Οι Λονδρέζοι ταξίδεψαν στην Ιταλία για την φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής και ο Τόμας Τούχελ είδε αρκετά θετικά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Κι αφού ο Καντέ στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ με χαμηλό αριστερό σουτ από τα όρια της περιοχής, ήρθε και το πρώτο γκολ του Στέρλινγκ με τη νέα του ομάδα.

Ο Άγγλος επιθετικός – που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο ματς και προσπάθησε ν' απειλήσει σε κάθε ευκαιρία - διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 37' με αρκετή δόση τύχης. Καθυστέρησε πολύ να πλασάρει και τελικά απλά εκμεταλλεύτηκε την κόντρα με τον αντίπαλο πορτιέρε.

Ο Ντεουλοφέου για τους Ιταλούς στο 42' με πλασέ στο ριμπάουντ από απόκρουση του Μεντί σε σουτ του Περέιρα μείωσε, ωστόσο, το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε εύκολα στο 90' με τον Μέισον Μάουντ από γύρισμα του Χάντσον – Οντόι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης