Παρέμεινε στον πάτο…

Στην τελευταία θέση του 9ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής παρέμεινε η Σέλτικ. Η ομάδα του Νιλ Λένον «λύγισε» στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ουντινέζε, αφού δεν κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμά της και το τελικό 1-1 την αφήνει προβληματισμένη στον πάτο…



Παρέμεινε στον πάτο…

Ο Κι Σουνγκ Γιένγκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους «καθολικούς», οι οποίοι πίστεψαν πως το θετικό ξεκίνημα θα είχε και ανάλογη συνέχεια. Ωστόσο, οι προσδοκίες τους δεν επιβεβαιώθηκαν, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν ευδοκίμησαν και στο 88ο λεπτό «προδόθηκαν».

Ο Γκάρι Χούπερ που είχε κερδίσει το πέναλτι υπέρ της ομάδας του, μάρκαρε άτσαλα τον Νιούτον εντός περιοχής και ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αμπντί σκόραρε, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και άφησε τη Σέλτικ με έναν βαθμό έπειτα από δύο παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέλτικ: Ζαλούσκα, Μάθιους, Μαϊστόροβιτς, Μολγκρό, Λέντλεϊ (46’ Γουίλσον), Κι Σουνγκ Γιένγκ, Καγιάλ, Γουανιγιάμα, Μπανγκουρά, Φόρεστ (72’ Σαμαράς), Χούπερ

Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπάστα (46’ Μπενάτια), Νιούτον, Μπατόκιο, Έκστραντ, Αγκιεμάνγκ, Αμπντί, Ντουμπάι, Φαμπρίνι (67’ Αρμέρο), Περέιρα (46’ Ίσλα)