Λέστερ: Τρομαγμένες «αλεπούδες» με μηχανή γκολ… Ιχεανάτσο

Η Λέστερ μπορεί να διανύει μία κάκιστη αγωνιστική περίοδο, όντας στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έναν μόλις βαθμός, όμως ο επιθετικός της, Κελέτσι Ιχεανάτσο δεν σταματάει να… σκοράρει ή να συμμετέχει σε γκολ!



Λέστερ: Τρομαγμένες «αλεπούδες» με μηχανή γκολ… Ιχεανάτσο

Οι «αλεπούδες» δεν δείχνουν βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο και μετά την ήττα με 1-0 από τη Γιουνάιτεντ, επισκέπτονται το «Amex» και διασύρονται με 5-2 από τη Μπράιτον στην 6η αγωνιστική της Premier League.

Μία εμφάνιση που έχει κάνει τον Αγγλικό Τύπο να αναφέρει ότι η θέση του Μπρένταν Ρότζερς στο πάγκο της Λέστερ είναι αμφίβολη…

Ωστόσο, αρκετά παράδοξα, ο Νιγηριανός επιθετικός της, Κελέτσι Ιχεανάτσο, όταν ξεκινάει μία αναμέτρηση ως βασικός έχει σχεδόν… πάντα συμμετοχή σε γκολ. Συγκεκριμένα, ο πρώην «πολίτης» έχει σκοράρει 15 φορές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ τις τελευταίες 25 φορές που ο Ρότζερς του έδωσε φανέλα βασικού!

Ίσως, το επιθετικό κομμάτι να μην είναι το πρόβλημα στη φετινή Λέστερ, μιας και δεν δυσκολεύεται να σκοράρει, ωστόσο, ο Βορειοιρλανδός τεχνικός γνωρίζει ότι ο Ιχεανάτσο μπορεί στις δύσκολες περιπτώσεις να… βγάλει τον λαγό από το καπέλο.

 

Φοίβος Πεφάνης