Γκρέιαμ Πότερ: Δουλεύοντας στους «μπλε» για να μην είναι πια το… μπλε το χρώμα της θλίψης!

Με αφορμή μια ακόμη αγωνιστική επιτυχία, το 2-0 επί της Μίλαν σε ιταλικό έδαφος, ελάτε να ανοίξουμε τη συζήτηση για τον ξεχωριστό και απολύτως καταρτισμένο νέο προπονητή των «μπλε» και το πως ακριβώς θα μπορούσε να αλλάξει το ποδόσφαιρο ο τρόπος με τον οποίο, έχοντας σπουδάσει το αντικείμενο, προσεγγίζει και πείθει τους παίκτες του να προτάξουν το...κοινό καλό!   



Γκρέιαμ Πότερ: Δουλεύοντας στους «μπλε» για να μην είναι πια το… μπλε το χρώμα της θλίψης!

«Για να εκτελέσεις το σχέδιο πρέπει πρώτα να κατανοήσεις το σχέδιο»! Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν...ποδοσφαιρική παροιμία, αλλά, εξ όσων γνωρίζω, δεν είναι, πρόκειται απλά για το απόσταγμα των δηλώσεων του Γκρέιαμ Πότερ μετά από τη νίκη της Τσέλσι επί της Μίλαν με σκορ 2-0 στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του UEFA Champions League!

Μιας νίκης που έβαλε τους «μπλε» στη θέση του οδηγού στο μακράν πιο ισορροπημένο γκρουπ της διοργάνωσης, μιας νίκης που επετεύχθη...αλά Πότερ, όλοι δούλεψαν γι' αυτήν, κανείς δεν ξεχώρισε πραγματικά από τους υπόλοιπους με την απόδοσή του! Κάτι που προφανώς δεν...έτυχε, αλλά πέτυχε, κι αυτό γιατί οι αρμοδιότητες, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις ήταν απολύτως αρμονικά μοιρασμένες, με τον κάθε έναν από όσους πάτησαν το χορτάρι να παίζει το ρόλο του για να βοηθήσει και όχι για να λάμψει!

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο www.bnsports.gr