Premier League: Και όμως, υπάρχει παίκτης με δύο γρηγορότερα αυτογκόλ σε ένα ημίχρονο! (vid)

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο το γεγονός πως ο Βάουτ Φαές σκόραρε δύο φορές μέσα σε έξι λεπτά στην εστία της ομάδας του, όμως υπάρχει παίκτης στην ιστορία της Premier League που το έχει κάνει γρηγορότερα από τον στόπερ της Λέστερ! Ο Μάικλ Πρόκτορ, της Σάντερλαντ, πριν από 19 χρόνια…



Premier League: Και όμως, υπάρχει παίκτης με δύο γρηγορότερα αυτογκόλ σε ένα ημίχρονο! (vid)

Ναι, η Λίβερπουλ δεν βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση, όμως γύρισε το ματς με την Λέστερ σε ένα ημίχρονο (2-1), με συνέπεια να οδηγηθεί προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Ήθελε τύχη… Ο Βάουτ Φαές έστειλε την μπάλα δις στα δίχτυα της ομάδας του μέσα σε 6 λεπτά και με τα δύο του αυτογκόλ, μπήκε σε ένα κλειστό club παικτών, οι οποίοι έχουν υποπέσει στο εν λόγω λάθος, δύο φορές στο ίδιο ματς!

Μπορεί κάποιος από τους Τζέιμι Κάραγκερ, Μάικλ Πρόκτορ και Τζόναθαν Γουόλτερς να το έχει κάνει γρηγορότερα; Και όμως, ναι! Ο δεύτερος, ο οποίος στο ματς της Σάντερλαντ με την Τσάρλτον, το 2003, έστειλε την μπάλα σε λάθος εστία, μέσα σε τρία λεπτά. Στο 29’ και το 32’, με το δεύτερο αυτογκόλ να μοιάζει πολύ με του Φαές στο «Άνφιλντ».

Δείτε αναλυτικά τα ματς με τα δύο αυτογκόλ από τον ίδιο παίκτη:

1999: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κάραγκερ, 3’ – 44’)

2003: Σάντερλαντ – Τσάρλτον 1-3 (Πρόκτορ, 29’ -32’)

2013: Στόουκ – Τσέλσι 0-4 (Γουόλτερς 44’ – 62’)

Δημήτρης Μανάκος