Απαρηγόρητος ο Μπεντ

Ο στράικερ της Σάντερλαντ, Ντάρεν Μπεντ, δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του από την τελική 23άδα των Άγγλων διεθνών που θα ταξιδέψουν στη Ν. Αφρική.



Απαρηγόρητος ο Μπεντ

Ο Άγγλος φορ, ο οποίος έκανε μία εκπληκτική χρονιά πετυχαίνοντας 25 γκολ με τις «μαυρόγατες», δεν κατόρθωσε να πείσει τον Φάμπιο Καπέλο μέχρι τέλους, μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό στα δύο φιλικά παιχνίδια των «λιονταριών» με Βραζιλία (το Νοέμβριο) και Ιαπωνία (την περασμένη Κυριακή).

«Νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι αν έπαιζα καλά και έδινα τον καλύτερό μου εαυτό στη Σάντερλαντ, θα είχα την ευκαιρία να πάω στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Αλλά προφανώς δεν λειτούργησε στην προκριμένη περίπτωση», είπε ο φορ της Σάντερλαντ στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Παρά την απογοήτευσή του όμως, έδειξε διάθεση να προσπαθήσει περισσότερο την επόμενη σεζόν και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους διεθνείς Άγγλους που θα είναι παρόντες στη Ν. Αφρική: «Αμέσως μόλις μου ανακοίνωσε ο κ. Καπέλο ότι δεν θα ήμουν μεταξύ των 23, οι σκέψεις μου στράφηκαν στην επόμενη σεζόν και στο πως μπορώ να βελτιωθώ σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε. Φυσικά θέλω τα παιδιά να τα πάνε καλά. Έχω πολλούς φίλους στην αγγλική αποστολή. Είναι φοβερά παιδιά και αν και δεν θα είμαι εκεί, θα τους υποστηρίζω».