Η Έβερτον γίνεται η… νέα Τσέλσι και οι αλλαγές προπονητών δεν επιτρέπουν την σταθερότητα (pic)

Θα μπορούσε ο Αμπράμοβιτς να αισθάνεται απειλή, αν παρέμενε στην ιδιοκτησία της Τσέλσι. Αυτό που κάνει η Έβερτον τα τελευταία χρόνια είναι μια κατάσταση που θυμίζει τις συνεχείς αλλαγές προπονητών των «μπλε» του Λονδίνου, μόνο που τα δεδομένα στα «ζαχαρωτά» είναι πολύ διαφορετικά και ο σύλλογος… δεν μπορεί να δει προκοπή και να βρει ισορροπίες.  



Η Έβερτον γίνεται η… νέα Τσέλσι και οι αλλαγές προπονητών δεν επιτρέπουν την σταθερότητα (pic)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ από το απόγευμα της Δευτέρας αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του κλαμπ του λιμανιού και αποχώρησε με χείριστο ποσοστό νικών. Τόσο, που ήταν χειρότερος και από τη θητεία του Γκάρι Νέβιλ στην Βαλένθια, αλλά και από εκείνη του Στίβεν Τζέραρντ στην Άστον Βίλα.

Η Έβερτον είναι ξανά ακέφαλη και παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι όμως, πριν από μόλις ενάμιση έτος, στον πάγκο βρισκόταν ο Κάρλο Αντσελότι και είχε πάρει μαζί του στο «Γκούντισον Παρκ» το αγαπημένο του παιδί και νυν αστέρα του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Ρόναλντ Κούμαν, Σαμ Άλαρνταϊς, Μάρκο Σίλβα, Κάρλο Αντσελότι, Ράφα Μπενίτεθ και τώρα, Φρανκ Λάμπαρντ. Όλοι απομακρύνθηκαν και δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν έργο. Δεν τους επετράπη, για διάφορους λόγους, να συνεχίσουν. Τελικά, το θέμα το είχαν όλοι εκείνοι, ή το πρόβλημα προέρχεται και σε αυτή την περίπτωση από την «κεφαλή» του συλλόγου και τον τρόπο διαχείρισης και επένδυσης;