Θέλει να πάει στην Άρσεναλ ο Καϊσέδο, συζήτησε με τον Ντε Τζέρμπι! (vid)

Μπορεί η πρώτη πρόταση της Άρσεναλ για τον Μόισες Καϊσέδο να απορρίφθηκε, όμως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει διαμηνύσει στη διοίκηση την πρόθεσή του να πάρει μεταγραφή στους «κανονιέρηδες». Εν συνεχεία, συζήτησε και με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος έδειξε να αντιλαμβάνεται την επιθυμία του!



Θέλει να πάει στην Άρσεναλ ο Καϊσέδο, συζήτησε με τον Ντε Τζέρμπι! (vid)

Την περίπτωση του Μόισες Καϊσέδο έχει προκρίνει ο Μικέλ Αρτέτα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ και εντούτοις οι «κανονιέρηδες» κατέθεσαν πρόταση στη Μπράιτον, η οποία έφτασε τα 60 εκατομμύρια.

Οι «γλάροι» ναι μεν αρνήθηκαν, μιας και θεωρούν πως ο Κολομβιανός μέσος μπορεί να πουληθεί σε ακόμη υψηλότερη τιμή και όχι στην ίδια με τον Μαρκ Κουκουρέγια, όμως αισίως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να τους εξέφρασε την επιθυμία του να μεταβεί στο Βόρειο Λονδίνο, για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να δηλώνει πως συζήτησε με τον παίκτη του, αντιλαμβάνεται την πρόθεσή του, αλλά προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στο «Άμεξ» τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι.

Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα, με την Άρσεναλ πάντως να μοιάζει αισιόδοξη πως θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του!

Δημήτρης Μανάκος