Θα μπορούσε Premier League ο Μιραλάς

Την άποψη πως ο Κέβιν Μιραλάς θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Premier League εξέφρασε ο Έντσο Σίφο. Ο «Λευκός Πελέ» έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού του Ολυμπιακού και τόνισε πως αν συνεχίσει τις σπουδαίες εμφανίσεις, τότε θα μπορέσει να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.



Θα μπορούσε Premier League ο Μιραλάς

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίφο στον «Πρωταθλητή»


Για τη βελτίωση του Μιραλάς

«Βλέπω πολλά ματς από όλη την Ευρώπη και έχω δει αρκετά τον Ολυμπιακό με τον Κέβιν. Τελευταία είδα τον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Άρσεναλ. Είδα ξανά ότι ο Μιραλάς έχει ωριμάσει πολύ ως προσωπικότητα και έχει βελτιωθεί σε αρκετά πράγματα ως ποδοσφαιριστής. Έχει σημειώσει πρόοδο στην Ελλάδα. Είναι γρήγορος, όπως απαιτεί το σημερινό ποδόσφαιρο, τεχνίτης και έχει το γκολ. Αν συνεχίσει τη δουλειά, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν τον δούμε τα επόμενα χρόνια σε μεγαλύτερη ομάδα. Για μένα είναι επιθετικός που μπορεί να σταθεί ακόμα σε κορυφαία κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ».

Για το αν... έπαιζαν Σίφο-Μιραλάς στην ίδια ομάδα

«Θα ήταν ωραίο να παίζαμε μαζί. Θα του έδινα πολλές μπάλες στον κενό χώρο και θα τον οδηγούσα στο “Χρυσό Παπούτσι”. Λόγω ταχύτητας και ικανότητας στα τελειώματα και με τα δύο πόδια, πιστεύω ότι θα είχαμε άριστη συνεργασία. Του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του με τον Ολυμπιακό και να βρει τη θέση που του αξίζει στην Εθνική ομάδα».