Ο Κανσέλο δημιούργησε προβλήματα, αλλά δεν έριξε το φταίξιμο στον Πεπ…

Ο Ζοάο Κανσέλο έδειξε στους ανθρώπους της Σίτι πως η συμπεριφορά του άλλαζε τρομερά όταν δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έφτανε σε σημείο να μην είναι προσεκτικός στις συναντήσεις της ομάδας, ωστόσο, ο Πορτογάλος που πλέον αποχώρησε για να συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου, δεν έριξε το φταίξιμο στον Καταλανό προπονητή των «πολιτών»…  



Ο Κανσέλο δημιούργησε προβλήματα, αλλά δεν έριξε το φταίξιμο στον Πεπ…

Όσο πολύτιμος κι αν είναι για οποιαδήποτε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για τις θέσεις στις οποίες μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, άλλο τόσο … μπελάς φαίνεται πως είναι ο Κανσέλο όταν δεν γίνεται το δικό του.

Ο μεγάλος καυγάς με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και ο παραγκωνισμός του στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας δεν είναι το μοναδικό συμβάν που υπήρχε ως αφορμή για την μεταγραφή που πήρε στην Μπάγερν.

Ο Πορτογάλος φέρεται να ήταν… μπαρούτι κάθε φορά που ο προπονητής του δεν τον είχε συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα για τις αναμετρήσεις των «πολιτών». Μάλιστα, η Daily Mail αναφέρει ότι ο Κανσέλο δεν παρακολουθούσε με θέρμη στις συναντήσεις της ομάδας όσα έδειχνε προς τους παίκτες για κάθε αντίπαλο ο Πεπ και οι συνεργάτες του.

Και σαν… κερασάκι στην τούρτα ήρθε και ο πρόσφατος τσακωμός, με τον έμπειρο φουλ μπακ/χαφ/εξτρέμ να παίρνει τελικά το δρόμο για την Βαυαρία, ως δανεικός με οψιόν αγοράς και να δηλώνει «μια φορά πολίτης, για πάντα πολίτης» στα social media…

Για τα πάντα γύρω από τα στατιστικά των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ, επισκέπτεστε το fplstrategy.com

 

 

Κώστας Ζάλιαρης