Οριστικό «ναυάγιο» με Ζίγιεχ στην Παρί, έστελνε λάθος έγγραφα η Τσέλσι!

Ο Χακίμ Ζίγιεχ παραμένει ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και απέτυχε να πάρει μεταγραφή στην Παρί τις τελευταίες ώρες της διορίας του Ιανουαρίου! Η ένσταση των Γάλλων δεν έγινε αποδεκτή, με τους Παριζιάνους να είναι έξαλλοι με τα λάθη των «μπλε» στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων!  



Οριστικό «ναυάγιο» με Ζίγιεχ στην Παρί, έστελνε λάθος έγγραφα η Τσέλσι!

Ο Μαροκινός εξτρέμ θα ήθελε πολύ να παίξει με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ, ταξίδεψε μέχρι την πόλη του φωτός το απόγευμα της Τρίτης, περίμενε πως και πως την ολοκλήρωση του deal και τελικά… άκυρο.

Το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε και ο Ζίγιεχ… ξέμεινε στο Παρίσι δίχως να γνωρίζει αν θα μπορεί να παίξει εκεί. Η Παρί έκανε ένσταση στην διοργανώτρια αρχή της Γαλλίας για την υπόθεση και ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης πως δεν γίνεται δεκτή, με αποτέλεσμα να επισημοποιηθεί το «ναυάγιο».

Οι άνθρωποι της Παρί φέρονται να έχουν έντονο εκνευρισμό με τους «μπλε» και να τους κατηγορούν για λανθασμένους χειρισμούς στη διαδικασία ανταλλαγής και κατάθεσης εγγράφων και μάλιστα, για αποστολή των ίδιων λανθασμένων στοιχείων εις τριπλούν!

Για τα πάντα γύρω από τα στατιστικά των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ, επισκέπτεστε το fplstrategy.com