Το χαμόγελο του Σάντσο δηλώνει… ποδοσφαιρική ευτυχία

Έπρεπε να περάσει πολλά, να κάνει υπομονή, να πιστέψει στο πλάνο του προπονητή του, να τα δώσει όλα και τελικά κατάφερε τρεις μήνες μετά! Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε και θα ήθελε πολύ να φανεί πλέον στο γήπεδο ένας… νέος ποδοσφαιρικός εαυτός.  



Το χαμόγελο του Σάντσο δηλώνει… ποδοσφαιρική ευτυχία

Η Γιουνάιτεντ πόνταρε πάνω του, τον επανέφερε στο Μάντσεστερ, καθώς προτού μεταπηδήσει και λάμψει στην Ντόρτμουντ βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Σίτι, όμως, ο Σάντσο δεν είχε δικαιώσει την επιλογή που είχε γίνει από τους «κόκκινους διαβόλους».

Φέτος, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που ήθελε ν’ αλλάξει ο Τεν Χαγκ, ήταν και η κατάσταση του Άγγλου εξτρέμ. Αντιλήφθηκε όλα τα προβλήματά του και τη δουλειά που δεν έκανε, με αποτέλεσμα από τον Οκτώβρη και μετά να τον θέσει στο περιθώριο. Για το καλό του…

Πριν από την εμφάνισή του, το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με την Νότιγχαμ Φόρεστ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ, ο Σάντσο τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» στις 19/10/2022 στο 2-0 επί της Τότεναμ. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν το 1-1 με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τρεις μέρες αργότερα, με το γκολ του Καζεμίρο στην εκπνοή.

Κόντρα στην Φόρεστ χαμογέλασε όταν ήρθε η στιγμή του, ο Τεν Χαγκ του είπε δυο λόγια αναπτέρωσης του ηθικού και αναγνώρισης των προσπαθειών του κι έτσι ο Σάντσο πάτησε χορτάρι. Και η ευχή του μάλλον θα ήταν να δείξει πλέον όλα όσα μπορεί να προσφέρει…